DYSKUSJE
Tadeusz Rydzyk: ksiądz czy biznesmen?
dordora30
25.04.2023 17:51

Ten wychwala pod niebiosa ministra edukacji

dordora30
na forum od kwietnia 2023
viserion
24.04.2023 15:12

"Mycie części intymnych to grzech i bezeceństwo".

Dr hab. Urszula Dudziak jest teologiem, publicystką Telewizji Trwam, wykłada na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim, od listopada 2016 roku pełni funkcję ekspertki MEN z ramienia PiSu, od spraw wychowania w rodzinie – jest autorytetem i szefuje zespołowi, który pracuje nad podstawami programowymi wychowania w rodzinie.

memnews.pl/img/65120/mycie-czesci-intymnych-to-tak(...)/

viserion
Konto zablokowane
salvator_mundi
17.04.2023 15:59

Mam wrażenie, ze ten dziad z Torunia jest na jakichś środkach halucynogennych. Rozumiem, ze może przyjmować różne substancje ograniczające percepcję, zdrowy ogląd sytuacji itp., ale najgorsze jest to, że te brednie publikuje pissowska gadzinówka i pierze i tak już oskubane z resztek inteligencji, mózgi prowincjonalnej, yorgosowatej ciemnoty. Publikacje takie jak ta jasno pokazują miejsce durnych, radiomaryjnych tubylców na drabinie rozwoju cywilizacyjnego. Właściwie oni na tej drabinie jeszcze nie stoją, ale czekają na wejście na pierwszy szczebel. Od stuleci.

salvator_mundi
na forum od września 2021
viserion
17.04.2023 14:31

Dotknąłem mocy szatana i miłującej wszechmocy Pana Boga" - wybrałem Szatana, bo przyjemnie jest żyć z pełną kiesą ze zbiórek naiwnych staruszek, z szantażowania polityków.

viserion
Konto zablokowane
skynet
17.04.2023 14:26

Na początku nie było niczego, poza współpracą z KGB i nadajnikami na Uralu. Potem geotermia, TRWAM, tańce z Pinokiem i TW Balbiną i inne frukta, dały poczucie potęgi i sprawczości równej "bogu". Bogiem tym jest Baal??? Bo biorąc przykład yorgosa@, z chrześcijaństwem nie ma to nic wspólnego.

skynet
na forum od listopada 2017
skynet
17.04.2023 14:23

Tak twierdzą poormowskie kapusie towarzyszu:)

skynet
yorgos
17.04.2023 13:47

Wiadomości.wp.pl. - to najgorszy szmatławy portal w Polsce. Gorszy niż "rosyjska prawda" z TVN razem wzięte. Poczytaj "Niedzielę" lub "Gość niedzielny". (-;

yorgos
Konto zablokowane
skynet
17.04.2023 12:18

yorgos@ gdybyś słuchał trzeźwy to coś byś zrozumiał:) Ale ty jestes ciągle napruty i już mało kontaktujesz.

Wyznanie o. Rydzyka. "Dotknąłem mocy szatana"

wiadomosci.wp.pl/tadeusz-rydzyk-dotknal-mocy-szata(...)

skynet
yorgos
17.04.2023 11:45

Dziwne że @skynet to słyszał? Ja słucham cały czas radia Maryja i nic takiego nie słyszałem. Może się mu pomyliło i słuchał innej rozgłośni? Tam faktycznie plotą piąte przez dziesiąte. (-;

yorgos
Konto zablokowane
skynet
15.04.2023 20:47

Jak to? rydzyk mówił, że szatan jest straszliwie mocny, przebiegły, wytrzymały. A tutaj okazuje się, że boi się salcesonu. Kupy się to nie trzyma:)

skynet
/47
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA