Prywatnie sie da zrobic , a na NFZ-są komplikacje i proponuja tabletki p.bólowe Byłem raz u gastrologa i chyba ostatni.... Polecam ignorowac panow w kamienicach!
Czy ma ktoś nr do Dr.Pawla Hejnara? Numer mam, ale włącza się skrzynka pocztowa.
Czy ma ktoś nr do Dr.Pawla Hejnara? Numer mam, ale włącza się skrzynka pocztowa.
Doktor Rafał Więcek z Krakowa przyjmuje stosunkowo szybko, jest przy tym bardzo dobrym specjalistą i myślę, że zdecydowanie opłaca się dojechać kawałek do tego lekarza niż czekać na wizytę u jakiegoś kiepskiego na miejscu. Dodatkowo wykonacie u niego od razu USG oraz rehabilitację!
Tragedia. Do doktora Guzika na Kopalnianej czekasz 2-3 godziny w kolejce, po czym wchodzisz na 10 minut i płacisz 200 zl. Otrzymujesz skierowanie na kolejne 500 zł. Tak wyglada nasza służba zdrowia.
Z przykrością stwierdzę ze w naszym szpitalu nie ma ortopedy godnego polecenia mialem 4 krotnie acl robionego i raz miałem pecha mieć robionego w krosnie moja noga to był dramat :(
Guzik najlepszy?Chyba nie ten co przyjmował i chyba przyjmuje na starym szpital w specmedzie? Co nawet nie patrzy na rezonans a wizyta pacjenta trwa w szybkim nerowym tempie 5 minut.
Z przykrością mówię ,że w Krośnie nie znam osobiście dobrego ortopedy . Mnie 20 lat temu załatwił jeden w Krośnie i 7 lat temu byłem naprawiany ale w Piekarach Śląskich . W Krośnie miało się nie dać - pozdrawiam doktora ,który to powiedział . W Piekarach się dało i to bez problemu u dr. Jasińskiego -pozdrawiam serdecznie .
Czy ma ktoś nr do Dr.Pawla Hejnara?