Bążur przeyebał dzisiejszą debatę z kretesem. Jeszcze Polska nie zginęła kiedy nóż za pasem, kiedy Bążur będzie siedział do góry kutasem. ;-))
Na trzeźwo nie oglądasz:) Pewnie na kanale " Piatyj Kanał" w ojczystym " jazyku":):):)
Właśnie oglądam debatę na telewizji Republika, gdzie debata jest co raz zakłucana jak radio Wolna Europa za komuny. Za POKO wracają zwyczaje jak za babki komuny. Boże Ratuj!
do yoorex. Doprowadziłeś mnie do śmiechu. Pomijając to że duża część przytoczonych przez Ciebie afer to wymysł pisiorów , a reszta nie była udziałem osób należących do PO czy osób z ówczesnej ekipy rządzącej. Afery zawsze były i będą. ważne jest to czy są organizowe przez władzę czy osoby które kombinują jak zarobić na zasadzie przestępstwa. Teraz mamy do czynienia z aferami które są li tylko ekipy rządzącej . Kto został ukarany za te Twoje rzekome afery przez 8 lat rządów tej "wspaniałej" władzy. Już się przestań ośmieszać, radzę użyć "na trzeżwo" rozumu i przealizować jak można na pensji posła zarobić przez 8 lat takie miliony?
To przypomnijmy yoo_rexie tylko niektóre, pomijając toczące się przed sądami i prokuraturą
"Kogo chce Pan Bóg ukarać, to mu język popląta i rozum odbierze."
I pi raz kolejny yorexowaty kundel za kopiejki przyznał się do choroby psychicznej:):):)
Alfons, kibol i drobny cwaniaczek prezydentem... Myślałem że w Stanach mieszkają idioci, ale my mamy szansę ich pobić. Dzięki yorexowatym kreaturom z Moskwy sterowanym:)
Pisopaci potrafili zbudować elektrownię Ostrołęka za 1,6mld złotych, a później ją zburzyć . "Miszczowie":):):)
Szczęść boże kto w złodziejstwie pomoże:)
Karol Nawrocki ma 192 cm wzrostu, a Rafał Trzaskowski 180. Ale TVP w rozsypce tak potrafią kombinować, że na ekranie było widać, że to Bążur był o pół głowy wyższy. Ojojoj całe życie z matołami.