Wreszcie ktoś normalnie napisał całą prawdę o wilkach. Co do wiekszości mysliwych i ich bajkach o wilkach to przypomnę tylko guru mysliwych ś.p. Szyszkę, który dla zabawy w ciągu 15 minut wymordował 500 bażantów , a inni bili mu brawo. Jak pusty i wypaczony łeb trzeba mieć i tacy nazywają siebie znawcami zwierząt. Chyba "znafcami"
Do "czteropak1234" - człowieku zwolnij, nie pij tyle, bo ten napój z czteropaków juz ci rozum zlasował (o ile go wcześniej miałeś).
Podobno groźniejsze od samego wilka są wilcze oczy Donalda, które się najbardziej uwaypuklaja i atakują przy okazjach wyborów...
Mam pytanie, do tego czteropak1234, co wszędzie widzi katolików i prawicowców.
Czy twoi starzy, to rodzeństwo?
@czteropak1234To "mówisz", że Przewodnicząca Komisji Europejskiej Urszula Wodę Lejem i EPL do której należą PO i PSL, to prawica i to jeszcze katolicka?Może jeszcze skrajna?
Zastanówmy się ile my ludzie zjadamy zwierząt, ile zjadają nasze psy, koty i inne nasze pupile. Tak jak my, zwierzęta nasi mniejsi bracia robią to samo. Widziałem wilki, lisy, dziki itd. mógłbym wymieniać dalej ale co zauważyłem, każde z tych zwierząt żadnej istoty nie tknie jak jest syte bo nie zabijają dla przyjemności, a mam to naocznie widząc jak z miski mojego oczarka pożywiają się przy nim sroki, bo pies jest syty. Na koniec, jak wilk i jego rodzina są głodne to są źli i rodzice muszą coś upolować. Tak samo jest z nami, jak Polak głodny to zły, jak sobie poje to by się przespał, a co zjadł?
Mam pytanie, do tego marka co mu się kopiuj-wklej zacięło: Twoja stara też cie chciała usunąć tylko KK jej zabroniło? Co ty wogóle gościu piepszysz? Łowiectwo w Polsce to UE? Jakoś na rydzykowo - rolniczych spędach zawsze ich pełno, a to nie minister Szyszko który kolebał się na eventach rydzyka wymyślił prawo zakazujące wejścia do lasu bo panowie sobie polują? I co, to geniusze z Brukseli czy z PiS wymyślili, że jak jest polowanie to myśliwi mogą łazić po prywatnych działkach nawet wobec sprzeciwu właściciela? A co do własności to nick 12 ma rację, jak mi wilk owce dusi to kulkę powinienem móc mu posłać, jak w Stanach. Nawiedzonego wójta nawet nie skomentuję:))
Rolnik, hodowca powinien mieć prawo posiadania broni i w razie ataku na stado posiadać możliwość strzelania do wilków ale tylko na swoim terenie. Natomiast całe to mysliwstwo rozgonić na cztery wiatry. Stawiają ambony gdzie popadnie i walą ze strzelb i karabinów do bezbronnej zwierzyny. Jakim człowiekiem trzeba być by czerpać przyjemność z zabijania.
czteropak1234.To nie katoprawicowcy straszą wilkami.To pomysl twojej kochanej UE,zeby zmniejszyc populację wilków.Zaczela sie nagonka w mediach na te zwierzeta,wiec juz coś zapewne szykują geniusze z Brukseli.I przesatncie jezdzić po katolikach,bo to jest zalosne.Dzięki KK wielu z nas sie narodziło,dzieki temu,ze KK blokuje aborcje w Polsce.Twojego pieknego umysłu nikt nie jest w stanie ogarnąć,skoro nawet do wilki straszysz Kościołem Katolickim.
Wilki usłyszały że w Krośnie jest wataha na motorach, no to czemu się tu dziwić? Marketing zadziałał aż za dobrze ;)