Mam pytanie, do tego marka co mu się kopiuj-wklej zacięło: Twoja stara też cie chciała usunąć tylko KK jej zabroniło? Co ty wogóle gościu piepszysz? Łowiectwo w Polsce to UE? Jakoś na rydzykowo - rolniczych spędach zawsze ich pełno, a to nie minister Szyszko który kolebał się na eventach rydzyka wymyślił prawo zakazujące wejścia do lasu bo panowie sobie polują? I co, to geniusze z Brukseli czy z PiS wymyślili, że jak jest polowanie to myśliwi mogą łazić po prywatnych działkach nawet wobec sprzeciwu właściciela? A co do własności to nick 12 ma rację, jak mi wilk owce dusi to kulkę powinienem móc mu posłać, jak w Stanach. Nawiedzonego wójta nawet nie skomentuję:))
Rolnik, hodowca powinien mieć prawo posiadania broni i w razie ataku na stado posiadać możliwość strzelania do wilków ale tylko na swoim terenie. Natomiast całe to mysliwstwo rozgonić na cztery wiatry. Stawiają ambony gdzie popadnie i walą ze strzelb i karabinów do bezbronnej zwierzyny. Jakim człowiekiem trzeba być by czerpać przyjemność z zabijania.
czteropak1234.To nie katoprawicowcy straszą wilkami.To pomysl twojej kochanej UE,zeby zmniejszyc populację wilków.Zaczela sie nagonka w mediach na te zwierzeta,wiec juz coś zapewne szykują geniusze z Brukseli.I przesatncie jezdzić po katolikach,bo to jest zalosne.Dzięki KK wielu z nas sie narodziło,dzieki temu,ze KK blokuje aborcje w Polsce.Twojego pieknego umysłu nikt nie jest w stanie ogarnąć,skoro nawet do wilki straszysz Kościołem Katolickim.
To nie zwierzęta wkraczają na tereny zamieszkałe przez ludzi, to ludzie odbierają miejsce do życia zwierząt.
czteropak,
wszyscy wokół ciebie są idiotami...
dziękujemy ci za to, że jesteś i zawyżasz średnią! trzymaj się jakoś na tym zacofanym podkarpaciu! wszystkiego dobrego :)
Idąc tym tokiem myślenia człowiek nie mógłby zabić żadnego zwierzęcia, nawet świni.
Jak pisał Mark Twain, "żadna ilość dowodów nie przekona idioty". Prawicowe i katolickie media straszą wilkiem mieszkańców podkarpackich wsi, a zwłaszcza ludzi starszych i posiadających zwierzęta domowe. Wiadomo, łowiectwo trzyma z katoprawicowcami, bo się z tamtąd wywodzi, a wilkiem najbardziej straszą ci, którzy ich na oczy nie widzieli...
Cóż z tego, że Specjalista ma wiedzę i rację...
TUTEJSI "swoje wiedzom i swoje zrobiom", przy wsparciu "Swoich decyzyjnych".
Chociaż, kto wie?
Krośnianie wspierają "Drużynę Wilków"...może i do prawdziwych wilków podejdą rozsądnie.
Zastanówmy się ile my ludzie zjadamy zwierząt, ile zjadają nasze psy, koty i inne nasze pupile. Tak jak my, zwierzęta nasi mniejsi bracia robią to samo. Widziałem wilki, lisy, dziki itd. mógłbym wymieniać dalej ale co zauważyłem, każde z tych zwierząt żadnej istoty nie tknie jak jest syte bo nie zabijają dla przyjemności, a mam to naocznie widząc jak z miski mojego oczarka pożywiają się przy nim sroki, bo pies jest syty. Na koniec, jak wilk i jego rodzina są głodne to są źli i rodzice muszą coś upolować. Tak samo jest z nami, jak Polak głodny to zły, jak sobie poje to by się przespał, a co zjadł?