Duda tyko wręcza i podpisuje...... ktoś wysyła wniosek, ktoś zatwierdza, a prezydent jak marionetka tylko wykonuje ten ostatni ruch. Tyle małżeństw co roku dostaje medale za długoletnie pożycie od prezydenta i co myśicie, że prezydent wie komu podpisał ....... włączcie te kabelki od myślenia, bo sie wam szybko grzeją.
Wstyd mi jest. Ja bym od Andrieja Długopisa nie odebral nawet wysokiej nagrody pioeniężnej.
Jak Przytocki u Dudy to już Duda dobry ?!. Przecież ten podwórkowy tylko oczerniał prezydenta. Masz rację shadow1965.
"Piotr Przytocki, prezydent Krosna otrzymał odznaczenie... Nagrodę wręczył prezydent Andrzej Duda" - i wszystko w temacie. Ręka rękę myje. Jaki prezydent taki odznaczający.
Gratulacje dla wszystkich nagrodzonych i naszego p. prezydenta.
Jak ja lubię czytać takie artykuły....... Zbyt wiele jest złych zdarzeń, nieszczęść a to jest taka mała równowaga.
Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich zdolnych i Ich opiekunów. Fajnie jest o Was czytać. Dalszych sukcesów i jeszcze więcej nagród.
Powodzenia. Danuta K.
Panie Przytocki, ponad dwadzieścia znanych osób odmówiło przyjęcia lub zwróciło odznaczenia "pisprezydentowi" Dudzie. Głownie za łamanie konstytucji i zaprzysięzenie krośnieńskiego prokuratora stanu wojennego, towarzysza Piotowicza do trybunału Przyłęskiej. Wstyd.