@goatman
"@shadow1965 - to mur wyrementowany m.in. za Twoje pieniądze"
Kuźwa ja to mam szczęście - mur za moją kasę upiększyli za free...
Udostępnię ścianę na reklamę lub mural w centrum Krosna ul. Forteczna obok muru klasztoru oo. franciszkanów. Ciąg komunikacyjny odwiedzany przez setki ludzi dziennie.
Zastanawiam się gdzie radiomaryjny oszołom w poniższych komentarzach widzi "zajadle ataki" na franciszkanów? Piłeś- nie pisz!
yoorex, wydano publiczne pieniądze na prywatny mur najbogatszej instytucji w PL której hierarchowie ociekają złotem i zyją w pałacach pełnych służby. Ten mur powinien własciciel (wiem, miasto na chwilę stało się właścicielem żeby ten remont przeprowadzić) za własne/zebrane/wyżebrane pieniądze zrobić. Skoro właściciela nie stać na remont to powinien posesję sprzedać/zadłużyć.
Zastanawiam się co takiego złego zrobili księża Franciszkanie, redaktorom K24 i forumowym heyterom, że tak zajadle atakują wszystko co związane z kościołem i posesją Ojców Franciszkanów?
@babazgminy - pieniędzy szukano przez 3 lata a nie 20, mur został wyremontowany a nie wybudowany. a cegła pochodzi ze starego muru.@shadow1965 - to mur wyrementowany m.in. za Twoje pieniądze.
Ciekawa to metoda ochrony zabytków przez wyburzenie. Nowiutki mur stał sie zabytkowy od chwili narodzin jak Benjamin Button. Cuda, panie, cuda, ale tylko w kościele. Teraz miasto jeszcze ubogim braciszkom czyszczenie muru zafunduje, no bo nie, jak tak.
Krosno - nudne i smutne jak p..da miasto gdzie prawdziwą sensacją na pierwszą stronę portalu jest to, że ktoś bazgra po murach. Przerażające.
Minęły ponad 2 miesiące i nadal typa nie zidentyfikowano? Sezon w pełni, mury nadal zniszczone.