Ale niepotrzbeny hejt od morcin800, ja też nie wiedziałem jak to funkcjonuje ale oglądnąłem reportaż o fundacjach. Najważniejszy jest pomysł i wtedy organizatorzy piszą do najbogatszych gigantów aby ich sponsorowały. Gdy pomysł się spodoba a widocznie spodobał się pomysł grania w gry poza największymi miastami wojewódzkimi, to pieniądze od sponsorów płyną szerokim łukiem.
Basik Płaza..kto to jest ? Skąd się tacy ludzie biorą ? Z czego żyją ? Z układania puzzli ? Ze sprzątanie wszędzie za wszystkimi ? Z kolorowych koralików ? Animacje ? Gry parkowe ? Skąd to się bierze....? Na kawałku miasta, jakimś odcinku jest 185-200 worków śmieci i znów sprzątają, a idioci śmiecą. To co się dzieje w innych częściach miasta ?
Brawo Damian, że się nie poddajesz i nadal działasz. Byłeś dobrym kandydatem do Rady Miasta. Ludzie do Rady wybrali wielu mało aktywnyych ludzi, a aktywiści zostali zignorowani. Tak to już bywa w tym społeczeństwie.
Ale dalej jest co sprzątać. U siebie w domu pan Sebastian sprząta tylko raz w roku?
Damian zbyt mocno obnosi się ze swoimi lewicowymi poglądami, co zapewne będzie przeszkodą do pełnienia jakichkolwiek stanowisk publicznych. Aktywność aktywnością, z działalności fundacji zrobił sobie sposób na życie. Pewnie robi to co lubi ale moim zdaniem nie na wszystkiego jego aktywności powinny być przeznaczane publiczne środki.