Już mdłości dostaję gdy to czytam, gnojarze, wy nigdy nie poparliscie nauczycieli ,służby zdrowia więc co? Żądacie od innych ,wy popieraliscie pis więc traktuję was jak zadymiarzy, mamy was dość, trzeba było za pis strajkować.
Ten portal jest poprostu stronniczy i wieje lewactwem. Nie jesteście od tego żeby oceniać tylko przedstawiać fakty. Poza tym jak najszybciej Unia powinna się rozlecieć będziemy sobie handlować ze światem mając cło ale będziemy wolni i nikt nie będzie drenował naszych portfeli. Naprawdę nie widzicie tego, że Polska nasza Ojczyzna staje się ... no niech każdy odpowie sobie na pytanie czym się staniemy za kilka lat....czy oby nie narodem bez swojej Ojczyzny. Rolnicy zaczęli i reszta w obronie niezależności powinna wyjść i przyłączyć się do tego protestu przeciwko tym europejskim dziadkom którzy nakazują te głupoty, a Ci którzy byli przeciwko swojemu Narodowi w PE powinni oddać paszport RP i nigdy tutaj nie wracać!!! AMEN
Przykro patrzeć jacy ludzie pchają się do polityki... Przesiąknięci nienawiścią i zaślepieni chęcią władzy... Niebawem znów będziemy wybierać osoby pełniące publiczne funkcje i opiekujące się naszym miastem. Proponuję wyborcom zapoznać się na własną rękę z kandydatami, nie tylko z tym co o nich napisano na portalach lecz z ich profilami na FB, IG, poznać kim są, co robią, na prawdę warto bo są tam ciekawe, młode osoby, które nie będą robić wokół siebie wyborczego szumu ani zaśmiecać przestrzeni miejskiej swoim wizerunkiem. To wybory samorządowe i powinniśmy głosować na konkretną osobę a nie partię. Myślę, że wszyscy mamy dość wojny polsko-polskiej i nie potrzebujemy tutaj kolejnej lokalnej wojenki. Tym razem wybierzmy mądrze, nie kierujmy się szumem wyborczym. A o tej pani trzeba po prostu zapomnieć. Miłego dnia!
Jeśli wg Pani Jadwigi Rogóż Putin nie napadł na Ukrainę, i ona woli ruskich bo wzięli polaka w kosmos, to to mi już wystarczy....ja tej Pani dziekuję i całemu ugrupowaniu również
Jakie brednie całe rodziny i pokolenia mówią w Zaporożu po rosyjsku lub używają surżyka, nikt tam nie jest za to prześladowany.
A w czym nieprawdę powiedzieli ? bo ldzie myślący to widzą i wiedzą od dawna....
Tego nie da się słuchać. Mnóstwo sloganów, haseł populistycznych, pierdzielenia o tym co tak naprawdę wiadomo. Nie wiem, kto zagłosuje na tego gościa, ale wiem jedno, że takich kandydatów trzeba natychmiast eliminować, bo są ogromnym zagrożeniem dla naszego miasta...
POPIERAM TEN TEKST>WSTYD NA CAŁĄ POLSKĘ.
Braun to jest dobra golarka hahahahahahahaha a nie polityk.
Większoć tego co powiedział o Ukraińcach T Biały to jest prawda i zgadzam się z tym, ale nie z wszystkim. Nie chcę być pod niczyim butem ani anglosakim, ani rosyjskim, chcę suwerennej ojczyzny. Nie życzę sobie żadnego narzucania LGBT ani dzieciom, ani nikomu innemu. Zielona Agenda służy de facto ograbieniu ludności UE i zaprzestaniu korzystania z tanich źródeł energii, które jako kraj posiadamy pod idiotycznym pretekstem ocieplenia klimatu. Polski rząd dopłaca 100 md PLN co roku z naszych podatków do energii elektrycznej zobaczymy co będzie od czerwca jak przestanie. Człowiek nie ma wpływu na klimat i nigdy nie miał to słońce ma w 95% wpływ na temperatury na ziemiCzy wam z tego lewackiego portalu już całkiem bije na głowę?