Chwila chwila...skoro jest tolerancja, która pozwala na wszystko, praktycznie na wszystko. Mogę chodzić w różowym stroju penisa, mogę być ubrany zupełnie jak chce, mężczyzna może mieć w świecie męża, kobieta żonę. Mogę mieć 30 płci :) To tak samo chyba mieści się w tym toku rozumowania ta tablica na prywatnej działce Pana Hejnara :) Proszę mnie poprawić..:)
Takie coś mógł wymyślić tylko wyznawca pislamu. Wstyd dla nas i naszego pięknego Podkarpacia że mamy tu takich średniowiecznych wyznawców nie wiadomo czego. Ja przepraszam za każdego pisowca który ma jaszcze coś do powiedzenia tutaj, trzeba ich wszystkich w końcu wyrzucić na śmietnik histori i to dosłownie amen czy jak oni tam mówią.
Nie spodziewałem się takiego artykułu na Krosno24,czas opuścić ten portal,a ten redaktor to niech idzie do spowiedzi przed świętami,albo do lekarza,może ktoś coś poradzi....
Wolność Tomku w swoim domku ! Jego działka i jego sprawa co postawił w ogródku, a pan panie Krzanowski niech lepiej przypilnuje swojej posesji.
'Światu grożą trzy plagi, trzy zarazy. Pierwsza - to plaga nacjonalizmu. Druga - to plaga rasizmu. Trzecia - to plaga religijnego fundamentalizmu. Te trzy plagi mają tę samą cechę, wspólny mianownik - jest nim agresywna, wszechwładna, totalna irracjonalność. Do umysłu porażonego jedną z tych plag nie sposób dotrzeć. W takiej głowie pali się święty stos, który tylko czeka na ofiary. Wszelka próba spokojnej rozmowy będzie mijać się z celem. Nie o rozmowę mu chodzi, tylko o deklaracje. Żebyś mu przytaknął, przyznał rację, podpisał akces. Inaczej w jego oczach nie masz znaczenia, nie istniejesz, ponieważ liczysz się tylko jako narzędzie, jako instrument, jako oręż. Nie ma ludzi - jest sprawa''. Ryszard Kapuściński
Trzeba mieć tupet, aby pouczać Boga i stawiać mu zadania do wykonania
Więcej takich "radnych" a Tusk nie będzie się musiał martwić o kolejną kadencję. Niektórzy nie potrafią uczyć się na błędach....