Do helter_skelter:
Nie spinaj się tak. Nie napisałem przecież, że wynosisz kartę z lokalu, ale niech to sprawdzi ktoś inny.
A co do "wasz bardzo niski poziom intelektualny" to sprawdź sobie Art. 216 § 2 KK
hahaha: narzekacz, kamil33
1. Nigdzie nie napisałem, że wyniosłem kartę z lokalu. A może nie wrzuciłem , w sensie, całej i wypełnionej, a wrzuciłem jej podarte strzępy?
2. Karta do referendum, to nie karta do głosowania w wyborach.
3. Próbujecie ewidentnie zastraszać wyborców z niewaszej opcji! Czy to jest karalne? Nie wiem, ale wasze zachowanie jest poniżej krytyki.
4. Adres IP - kompletnie nie wiecie o czym mówicie i nie macie zielonego pojęcia, czy można mnie namierzyć, czy nie.
Reasumując: wasz bardzo niski poziom intelektualny powoduje, że kompletnie nie ma sensu jakkolwiek komunikować się z wami.
helter_skelter - sprawa na policji.
Tutaj piszą o tym co z takimi robią, też trafisz do aresztu.
Do helter_skelter: Napisałem do Moderatora, żeby zgłosili ten incydent na Policję. Wynoszenie kart z lokalu jest karalne. Mają twoje ip i lokalizację, więc bedzie łatwo :)
kartę do referendum dają między innymi kartami. Mało kto nie odbierze. Ja odebrałem i nie wrzuciłem do urny.
Nie mogą głosować polscy obywatele żydowskiego pochodzenia mieskający w USA!
Tam głosowanie jest w sobotę a w sobotę religijni Żydzi mają szabas i nie wolno im głosować.
Pytanie, czy uniemożliwienie głosowania jakiejś grupie obywateli Polski, nie powoduje, że wybory będą nieważne?
Jednemu zabrakło odwagi żeby nie wziąć karty i wziął ale nie zagłoisował a drugi od razu będzie donosił. Wart Pac Pałaca.