Fakt horhosov:) takie miekiszony muszą jeść chlebek "miękkutki":) protezę masz jeszcze po kiszczaku...trolluj dalej, może kałczyński odstąpi ci swoją:):):)
Chleb powinien być chrupiący a nie "miękkutki" dziadu kalwaryjski ze sztuczną szczęką. Kolejna menda zaklinająca rzeczywistość. Zaraz ustawią się kolejki do Krukierka i reszty piekarni po stare pieczywo hahahaa.....
Jasne że chleb jest tani. U Krukierka chleb z zeszłego dnia jest po 1,90 zł. Bardzo dobry i miękkutki. Każdy kto ma zielone pojęcie o jakości pieczywa doskonale wie, że takie pieczywo jest najzdrowsze. Rydzochu zapytaj dziadka i babci to cię przekonają.
Jednak po dwóch latach wysoka cena chleba się utrzymała, mimo zapewnień PIS o regulacjach gazowych. Sami Piekarze też jak mieli pod domem po sześć samochodów tam samo dalej tyle stoi. Także nie zapowiada się aby Chleb Boży staniał w Krośnie w najbliższym czasie.
Jak za drogi? Co za drogi?:) Przecież horhowaty emeryt ciągle chwali się że żyje mu się dostatnio i na wszystko go stać:):) żadnych podwyżek nie było i chleb jest wyjątkowo tani.
No oki. Każdego roku taki chlebek jest wybierany i dobrze żeby go można było gdzieś kupić, niekoniecznie jeżdżąc na Chopina. Rozumiem, że po te 30 chlebków każdego weekendu stoją koleki od rana, żeby dostać, bo jak na Krosno to skromnie i nie każdy może zostać szczęśliwcem. Teraz serio, też mam ulubiony chleb, chleb Farmera który ongiś odniósł sukces, ale jego następca Magnat już nie, dodam że jest to moja ocena. Te chleby robione na degustacje mają się inak do tego co kupimy pod tą samą nazwą za dwa tygodnie. Życzę Państwu Joli i Piotrowi, aby przynajmniej przez rok utrzymali ten wyrób w takiej samej jakości, a w następnym plebistycie zobaczymy czy dali radę.
Chebek bardzo dobry, kosztuje tyle ile kosztuje / od Kopacza z ziarnami 19,99 za kg i co?/ nikomu lekarz na receptę nie zapisuje, ani ksiądz za pokutę nie zadaje...... za drogi wg ciebie nie kupuj.... tyle. Gratulacje "JoAsi" za pomysł i dobry chlebuś....
Obowiązkowa pozycja co roku - artykul nt. ulubionego chleba krośnian. Nudne. Z taką ceną za niego to wypad!
Ja jestem dziadem, a ty dopiero nim będziesz chołośniaku jak twój ulubieniec Tfusk opiłuje cię z 800+