Rozliczymy złodziei ? hahahahahah. Tak samo będziecie kradli jak kiedyś PO , a teraz Pis
Nie dziele ludzi na rudych i łysych , na wierzacych i niewierzacych. Jednak dziele- na madrych i glupich , na dobrych i żłych. Jezeli ugupowanie ma dobry program - lepszy niż dotychczas, jezeli ma dobrych kandydatów (nie szwagrow, zięciów, czy innych pociotkow) takich poprę takim zaufam. Podkarpacie wolne od szumowin politycznych ,zadymiarzy itp!
Za Tuska inflacja była na poziomie 0,49 a za pisowskich nieudaczników jest 16,4 ....o cenach paliwa, gazu opału i energii elektrycznej nie wspomnę...ale sprzedawczyki i onucarze tego nie widzą...
Ciekawe czy sposrod osob to komentujacych i popierajacych po jest jedna osoba ktora nie pobiera swiadczen 500+ ??? No smialo zglaszac sie.... wiekszosc powoe ze sie im nalezy.... to czemu sie wam nie nalezalo za czasow po ?? Co wam dalo po wtedy ?? Zwiekszanie emerytur po 2-3 -zlote ? Zwiekszony wiek emerytalny do 65-67 lat ? Ludzie obudzcie sie wkoncu bo ciemnogrod w tym krosnie.... jak zardzilo by pp to juz dawno bys.y byli lod bandera ruska.... taka jest prawda !!!!!!!!!!!!
... uczulam Was na to, że ta Agentura sowiecka posunie się do każdej nikczemności (łącznie ze stanem wyjątkowym), aby tylko NIE przegrać! Ten kurdupel od rodeo sowieckiego jest naszpikowany JADEM nienawiści do ludzi, kobiet w szczególności. Wszędzie widzi wrogów. To psychopata, który gotów jest poświęcić bez mrugnięcia oka dobro swoje, i tej swojej złodziejskiej PSIej kato-mafii za dobrostan Polski ... zawsze twierdziłem, że mali ludzie są perfidni!
Może to i prawda co mówią ludzie że PiS ma złodziejskie skłonności ale głosuje na PiS bo mojego szwagra z urzędu zamknęli niewinnie za korupcję. Dlatego jestem za PiS:)
Ot przyszły czasy, w którym prostytutki rozprawiają o cnocie, a złodzieje o uczciwości.
Obiecanki cacanki. Nikt nikogo nie rozliczy, tak jak PiS nie rozliczył PO, tak i PO nie rozliczy PiSu. Koalicja i PiS to dwie strony tej samej monety, jeden i ten sam rak toczący naszą ojczyznę.
wole PiS bo mi sie lepiej zyje . jak ci oszusci z PO rzadzili to wysprzedali wszystko co sie dalo . dzisiaj oni i zmanipulowana czesc mlodziezy mysli ze Narod to glupcy i nie pamietaja zadow .. wnuczka Dziadka z wermahtu.. otworzcie oczy .czyzby krocutka pamiec? ten ..nitras .. to jego miejsce jest ale w lagrach i co PO zrobilo dla Krosna za czasow ich rzadow ludzie nie dajcie sie oglupiac paru oszolomom ktorzy tu przyjada i wrzeszcza jak malpy na drzewie