DYSKUSJE
PiS obiecuje bezpłatne leki. "Słono zapłacimy za to za darmo”
janusz371
22.05.2023 20:06

Krosno24 od dłużego czasu cztam wasze smieszne wypociny. Niestety żyjemy w innych czasach, a wasze poglądy na pewne tematy jak widać nie zmieniają się. Kiełasa wyborcza, kur.... , która prtia przynajmiej połowę swych obietnic wypełniła - chyba własnie PIS i ludzie za PISEM idą. Jestem przedsiębiorcą, owszem bolą mnie opłaty zwiazane z ZUS, PIT, CIT. Ale chyba do jasnej "anielki" sami na to się decydujemy, jak nie to do biedronki proszę bardzo tam mówią, że taniej i można zarobić. Sory rodacy, patrząc zdrowo-rozsądkowo na ten kraj to wydaje mi się, że wcale nie mamy tak żle, a osoby krytykujące obecną panującą nam partię, niech popatrzą na inne kraje. tylko poproszę uruchmić inne zródła czerpania informacji nie tylko feralne K24(smiech na sali).

janusz371
na forum od listopada 2017
marekbrzyski
22.05.2023 19:59

Powiem tak, wszystko co jest niby za darmo to tak na prawde każdy z nas za to płaci, tylko troche w innej formie...A co do artykułu: Panie Redaktorze nikogo to nie interesuje jacy to jesteście przeciwko PIS (żeby nie było Ja też jestem przeciwko ale to nie ja jestem w mediach).Działacie tak ja TVN niby bezstroni a tak na prawde widać jak jest...Troche mniej polityki i ten portal bedzie miał wiekszy +

marekbrzyski
kardiodzik
22.05.2023 19:45

Dostaniecie za darmo czekajcie... Dziadkom dadzą "darmowe"leki - pracującym ludziom podniosą składki i dodadzą 2 nowe podatki i gra rachunek...

Hasło rzucone - dziadki kupione... Do urny doczłapią w niedzielę, krzyżyk postawią na Jarka i wódz ma kilka milionów głosów...

800 + tak samo, patologia i biedota ze wsi passatem dojedzie do lokalu, krzyżyk zaznaczy i wybory pisiory mają wygrane...

A sfinansują to ludzie w wieku 30 lat albo po 50-tce, którzy zapier... na 1-2 osobowych działalnościach płacąc co chwilę wyższy zus rzędu 2000 miesięcznie mając 5000 dochodu a doktory, które drą co miesiąc po 40 - 50 tysięcy ze szpitala i do tego dokładają 20 tysięcy nieopodatkowe z prywaty do kieszeni zusu mają tyle samo co ci pierwsi... Chory kraj i tyle...

kardiodzik
na forum od lipca 2021
igarashi
22.05.2023 19:26

"Na te obietnice które PiS złożył, piniendzy po prostu nie ma i nie będzie", a tu Donald i jego palety z EU:)__www.youtube.com/watch?v=f7bj1IJ38lc

igarashi
na forum od grudnia 2020
dudek13
22.05.2023 19:26

Czy redaktorzy krosno24 mogą nie wyrażać tutaj swoich preferencji politycznych. Nikogo to nie interesuje. Wszędzie polityka, ile można?

dudek13
na forum od marca 2023
ciekawykrosnianin
22.05.2023 19:04

Tak, tak... wybierzcie sobie Donka, co to nic nie dał, a pieniędzy i tak nie było i nie będzie ;) Swoją drogą mam pytanie: czy redaktorzy tego bezstronnego i obiektywnego portalu nie byli czasem na praktykach w TVN? Bo narracja podobna, ale sensu to w tym większego nie ma. Chleb miał być według waszego guru po 30, a jakoś się na to nie zanosi...

ciekawykrosnianin
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA