DYSKUSJE
Radny PiS: "Do Krosna przyjadą pewne osoby i coś dobrego z tego wyniknie"
zbyniu50
15.05.2023 16:09

Lepiej niech wszystkie pisiory wyemigrują z Krosna. Finansują patologie nieroby się cieszą, że 800 plus dostaną za nic. Tylko że ja muszę sobie odjąć z renty żeby im dać. Zdrowia nie mam, mam ciężką chorobę, bo by mi sumienie nie dało żyć na koszt Państwa jak niektórzy nieroby i alkoholicy których pisiory rozdają nasze pieniądze. nie głosujcie na pisiorów dość ich okradania irujnowania Polski.

zbyniu50
na forum od listopada 2017
trzecieoko
15.05.2023 14:04
wyróżnione przez moderatora

Dajcie już sobie spokoj z tymi inwestycjami, kiedy brak już pieniędzy realizuje się jakieś sportowe mrzonki pana Barana. Trzeba ograniczyć zbędne wydatki i skupić się na przetrwaniu, a nie nadal doić mieszkańców podwyższając opłaty. Płacimy z własnej kieszeni za wasze "kiełbasy wyborcze", którymi karmicie naiwny lud.

trzecieoko
na forum od lutego 2023
otoja
15.05.2023 13:53

O jakiej obronności kraju on mówi?

Bomba spada w grudniu i dopiero w maju kobieta na koniu ją zauważa...

Dron ginie policji, nie mogą go znaleźć...

Granatnik czy raczej gift wybucha w komendzie głównej...

Ginie balon wlatujący znad Białorusi... rozumiem, że to był moment...

otoja
grimreaper
15.05.2023 13:30

O! to i płaskoziemców tu macie? a myślałem, że po wybuchu wojny odcięli im internet w Moskwie, a oni tu dalej swoje: covidu nie było, szczepionki zabijają, a ziemia jest płaska, a na Ukrainie nie ma wojny... co nie towarzyszu jb?

grimreaper
na forum od września 2022
Monique
15.05.2023 13:25

A nieroby się cieszą, że 800 plus dostaną za nic. Tylko że ja muszę sobie odjąć z wypłaty żeby im dać. Zdrowia nie mam, a muszę ciężko pracować, bo by mi sumienie nie dało żyć na koszt Państwa jak niektórzy.

Monique
grimreaper
15.05.2023 12:55

Może radny Babinetz jak zwykle się przejęzyczył i zapomniał dodać, że z tego przyjazdu "pewnych osób" wyniknie coś dobrego, ale dla NIEGO, a nie dla Krosna! No bo chyba na tekturce jego braciszek 44 baniek nie namaluje i prezydentowi nie wręczy raczej...

grimreaper
na forum od września 2022
borius
15.05.2023 12:51

Ale 20 baniek na żużel wydali...

borius
kurnachata
15.05.2023 12:39

Już pisałem kiedyś o tym, że z wielkiej Polski przyjedzie Błaszczak i założy w Krośnie Bazę wojskową i park serwisowy dla czołgów z silnikiem Honeywel. Zatrudnienie na ponad 1000 osób i wszelkie problemy Krosna poznikają.

kurnachata
Gafa
15.05.2023 12:03

Czyżby premier z tekturką przybył, a może król Polski?

Gafa
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA