Dajcie już sobie spokoj z tymi inwestycjami, kiedy brak już pieniędzy realizuje się jakieś sportowe mrzonki pana Barana. Trzeba ograniczyć zbędne wydatki i skupić się na przetrwaniu, a nie nadal doić mieszkańców podwyższając opłaty. Płacimy z własnej kieszeni za wasze "kiełbasy wyborcze", którymi karmicie naiwny lud.
O jakiej obronności kraju on mówi?
Bomba spada w grudniu i dopiero w maju kobieta na koniu ją zauważa...
Dron ginie policji, nie mogą go znaleźć...
Granatnik czy raczej gift wybucha w komendzie głównej...
Ginie balon wlatujący znad Białorusi... rozumiem, że to był moment...
O! to i płaskoziemców tu macie? a myślałem, że po wybuchu wojny odcięli im internet w Moskwie, a oni tu dalej swoje: covidu nie było, szczepionki zabijają, a ziemia jest płaska, a na Ukrainie nie ma wojny... co nie towarzyszu jb?
A nieroby się cieszą, że 800 plus dostaną za nic. Tylko że ja muszę sobie odjąć z wypłaty żeby im dać. Zdrowia nie mam, a muszę ciężko pracować, bo by mi sumienie nie dało żyć na koszt Państwa jak niektórzy.
Może radny Babinetz jak zwykle się przejęzyczył i zapomniał dodać, że z tego przyjazdu "pewnych osób" wyniknie coś dobrego, ale dla NIEGO, a nie dla Krosna! No bo chyba na tekturce jego braciszek 44 baniek nie namaluje i prezydentowi nie wręczy raczej...
Już pisałem kiedyś o tym, że z wielkiej Polski przyjedzie Błaszczak i założy w Krośnie Bazę wojskową i park serwisowy dla czołgów z silnikiem Honeywel. Zatrudnienie na ponad 1000 osób i wszelkie problemy Krosna poznikają.
Czyżby premier z tekturką przybył, a może król Polski?
Lepiej niech wszystkie pisiory wyemigrują z Krosna. Finansują patologie nieroby się cieszą, że 800 plus dostaną za nic. Tylko że ja muszę sobie odjąć z renty żeby im dać. Zdrowia nie mam, mam ciężką chorobę, bo by mi sumienie nie dało żyć na koszt Państwa jak niektórzy nieroby i alkoholicy których pisiory rozdają nasze pieniądze. nie głosujcie na pisiorów dość ich okradania irujnowania Polski.