gościu kom chodził na cały regulator .Niech to sitko trzuma ja k bozia dała !!!! Proszę bardzo .Mam trochę niedosłuch?
Ludzi dzielimy na kilka grup.......prezes tylko na : my i oni.
@ marekbrzyski to taki etatowy smutas, co mu nic nie pasuje, jak jest impreza na lotnisku, to przed lotniskiem tłok, jak na stadionie / 7 tys osób../ to tłok przed stadionem, jak w Rynku to tłok w centrum itd. Wiele imprez plenerowych skupia sporo ludzi w różnym wieku, z Krosna i okolic.... jak pan Mareczek nie lubi tłumów i nie może autkiem wjechać do centrum to niech "włączy trójkę podeszwową" i przewietrzy trochę głowę i portki . Są tacy kierowcy zwłaszcza przy blokowiskach, że kilka erazy dziennie przestawiają autko, by mieć pod progiem, aż strach myśleć jakby można było klatką schodową wjechać koło łóżka w mieszkaniu.... Mareczek by narzekał, że tłok na klatkach schodowych.
Przxed momentem sprawdziłem transmisję z dnia dzisiejszego i głośność komentatora jest jak najbardziej właściwa. Nie pomyślałeś @saganie żeby sobie podgłośnić na kompie czy na czym tam oglądasz?
czy ten gość co komentuje to mółby głośniej mówić do mikrofonu ,czy jemu nie dano sniadania.Przybliż ten mikrofon do szlachetnej bużki ,bo b.słabo cię słychać
skandal z transmisją .Nie zawracajcie dupy,kompletnny brak informacji .jak obserwuję to w Krośnie nie radzicie sobie z komunikacją .ZERO !!!! JAK ZIOBRO
Trzeba dać oskara z dziedziny głupoty dla tego co wymyślił balony koło mosiru... cały tamten rejon zablokowany - brawo
Spiker da się DA teraz jest głośno i wyrażnie .Dziękuję za reakcję,a to że echo to nirch tobie oddaje