DYSKUSJE
Portal Krosno24.pl z prestiżową nagrodą dziennikarską Local e-Journalism Awards 2022
bozy_dar
09.03.2023 17:34

Czegoś tutaj nie rozumiem. Jeżeli komuś nie podoba się polityka portalu, to nie musi wchodzić na k24. Po co się prujecie? Ja gardzę qrwizją więc nie oglądam i tyle.

bozy_dar
na forum od listopada 2017
SolarDes
09.03.2023 17:28
wyróżnione przez moderatora

Chociaż nie ze wszystkim się zgadzam i nie zawsze mi z portalem "po drodze" to mimo wszystko gratuluję. Uważam, że i takie media są nam potrzebne, przecież każdy czytelnik może (albo powinien) samemu wydobywać z całego przekroju mediów od lewa do prawa, to co dla niego ważne i użyteczne, a inne treści ignorować.

SolarDes
korzen0409
09.03.2023 17:26

Zdjęcie basenu mistrzostwo świata. Ciekawsze byłoby tylko zdjęcie kamienia.

korzen0409
korzen0409
09.03.2023 17:20

A już myślałem ze za obiektywizm i nazwanie żołnierzy wyklętych mordercami

korzen0409
paulo9
09.03.2023 17:16

Jeżeli jestescie tacy pluralistyczni, na jakich się kreujecie, to z pewnością entuzjastycznie zareagujecie na moją propozycję. Chętnie napiszę kilka tekstów dla Was. Za darmo. Uważna lektura Waszego portalu pozwala przypuszczać, że tematyka polityczna i LGBT leży Wam bardzo na sercu. Proponuję zatem tematy: Pedofilia w społeczności LGBT; Resortowe dzieci w mediach i polityce; Jerzy Owsiak nie wykonał 14 wyroków sądu; Skok na kasę Polaków, czyli jak PO ukradła 250 miliardów. Rozumiem, że jesteście rzetelnym medium i nie publikujecie fake newsów. Wszystkie teksty opatrzę zatem linkami do źródeł, a w przypadku Owsiaka podam sygnatury akt. Czuję się również na siłach podjąć tematykę historyczną- konkretnie rozwój doktryny politycznej lewicy. Mogę zatem napisac dla Was tekst: Skąd sie wzięło lewactwo- marksizm kulturowy i dominacja lewicowego dyskursu po II Wojnie Światowej. Ten tekst pozwoliłby Wam lepiej zrozumieć źródła własnych poglądów społecznych, bo nie są nim ani analiza, ani dedukcja oparta na zasadach logiki formalnej. Może wtedy wystrzeglibyście się pokusy protekcjonalnego traktowania czytelników, którzy nie zgadzają się z Waszą linią redakcyjną. A nagrody gratuluję,

paulo9
na forum od maja 2022
grizzly1
09.03.2023 16:56

Ten śmieszny portal i nagroda ? To jakieś nieporozumienie

grizzly1
marekbrzyski
09.03.2023 16:54

Nie idzie pechwolić

marekbrzyski
pwojt
09.03.2023 16:48

Panie Adrianie, Redaktorze kochany, bezestornnny!

Przekonałeś mnie. Faktycznie nie ma czegóś takiego jak lewactwo.

Życzę dalszych sukcesów.

W sumie takie madia też są potrzebne, dla równowagi.

Zdrowia i dużo Błogosławieństwa Bożego!

redeemer, dzikuję za potwierdzenie mojej tezy.

Nikt tak czule mnei dawno nie nazwał :)

pwojt
Adrian Krzanowski
09.03.2023 16:42
Pwojt: Po 1) co to są "wartości lewackie"? Nie znam definicji takiego określenia. To polityczny język propagandowy. Po 2) Co konkretnie z lokalnego środowiska PO mielibyśmy krytykować. Jaki skandal, sprawę itp.? Co przeoczyliśmy? Proszę o konkretne przykłady.
Adrian Krzanowski
na forum od października 2017
redeemer
09.03.2023 16:33

Prawackie kundelki wyją aż miło:) Jeżeli nie odpowiada wam portal , przenieście się do rydzolowego szamba. Tam będziecie czuć się dobrze.

redeemer
Konto zablokowane
/6
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA