Chociaż nie ze wszystkim się zgadzam i nie zawsze mi z portalem "po drodze" to mimo wszystko gratuluję. Uważam, że i takie media są nam potrzebne, przecież każdy czytelnik może (albo powinien) samemu wydobywać z całego przekroju mediów od lewa do prawa, to co dla niego ważne i użyteczne, a inne treści ignorować.
Jeżeli jestescie tacy pluralistyczni, na jakich się kreujecie, to z pewnością entuzjastycznie zareagujecie na moją propozycję. Chętnie napiszę kilka tekstów dla Was. Za darmo. Uważna lektura Waszego portalu pozwala przypuszczać, że tematyka polityczna i LGBT leży Wam bardzo na sercu. Proponuję zatem tematy: Pedofilia w społeczności LGBT; Resortowe dzieci w mediach i polityce; Jerzy Owsiak nie wykonał 14 wyroków sądu; Skok na kasę Polaków, czyli jak PO ukradła 250 miliardów. Rozumiem, że jesteście rzetelnym medium i nie publikujecie fake newsów. Wszystkie teksty opatrzę zatem linkami do źródeł, a w przypadku Owsiaka podam sygnatury akt. Czuję się również na siłach podjąć tematykę historyczną- konkretnie rozwój doktryny politycznej lewicy. Mogę zatem napisac dla Was tekst: Skąd sie wzięło lewactwo- marksizm kulturowy i dominacja lewicowego dyskursu po II Wojnie Światowej. Ten tekst pozwoliłby Wam lepiej zrozumieć źródła własnych poglądów społecznych, bo nie są nim ani analiza, ani dedukcja oparta na zasadach logiki formalnej. Może wtedy wystrzeglibyście się pokusy protekcjonalnego traktowania czytelników, którzy nie zgadzają się z Waszą linią redakcyjną. A nagrody gratuluję,
Panie Adrianie, Redaktorze kochany, bezestornnny!
Przekonałeś mnie. Faktycznie nie ma czegóś takiego jak lewactwo.
Życzę dalszych sukcesów.
W sumie takie madia też są potrzebne, dla równowagi.
Zdrowia i dużo Błogosławieństwa Bożego!
redeemer, dzikuję za potwierdzenie mojej tezy.
Nikt tak czule mnei dawno nie nazwał :)
Prawackie kundelki wyją aż miło:) Jeżeli nie odpowiada wam portal , przenieście się do rydzolowego szamba. Tam będziecie czuć się dobrze.
Czegoś tutaj nie rozumiem. Jeżeli komuś nie podoba się polityka portalu, to nie musi wchodzić na k24. Po co się prujecie? Ja gardzę qrwizją więc nie oglądam i tyle.