Niech się każdy wypowie co sam stracił mnie skurw... ny co miesiąc bule zdrowotne i nie wiem dlaczego, bo sam jestem u lekarza raz na rok
pyrek, ten chory z nienawiści człowieczek, z wiecznym łupieżem na kołnierzu marynarki i zawsze rozklejającymi się butami, który w sejmie obrzucał innych wyzwiskami typu zdradzieckie mordy i kanalie już dawno powinien odejść z polityki.
Złożysz się na 700 000 żeby mu tej starej chałupy na Nowogrodzkiej nie zabrali?
Zawsze możesz przenieść się na fora rydzykowych mendiów. Zobaczysz co to znaczy prostactwo i szlam, pajacu.
Zadziwiające! Czasami tutaj zaglądam i jestem przerażony stanem umysłu redaktorów tego portalu i komentujących. Jeśli jeszcze kiedyś odwiedzali i komentowali ludzie rozsądni, to teraz sama sieczką, prostactwo, szlam. A przecież można po ludzku także krytykować. Po ludzku. Ale czy nie za dużo wymagam?
rydzol , ale tej władzy właśnie o to chodzi. Ma być rasa panów czyli pisiorów i ich rodzin wspieranych przez policję, prokuraturę , sądy i kościół oraz niewolników, którzy aby przeżyć mają być całkowicie zależni od PolskęZbawa, zginać kark i prosić o miskę ryżu czy inne +pińset aby przeżyć. Niepokornych będzie się pałować pałkami teleskopowymi , śledzić Pegasusem i fabrykować dowody aby człowieka zniszczyć.
Coś mi podpowiada że w tym roku to wszystko pieprznie i to z wielkim hukiem, kilka milionów baranów będzie miało bardzo zdziwione miny.
Głosujcie na PiS a będzie się wam żyło jeszcze lepiej, teraz jeszcze was stać na ziemniaki i kaszankę i na niedzielną flaszeczke ale za parę miesięcy może wam i tego zabraknąć.
W sumie nie mam tu nic więcej do dodanie do tych wpisów, bo są to odczucia większości Polaków, ale przerażenie może robić działalność antypolskich środków przekazu, które sprytnie manipulując faktami, domysłami i kłamstwami - zamąciło myślenie wielu Polaków. Ale wierzę, że prawda zwycięży bo tylko raz można ją wyrazić bez kręcenia i bez zmiany faktów.
Taki typowy PiS(Zenek) który mówi to co mu podpowiedzą, a jak ma zaśpiewać to tylko playback!