Kolejne wynalazki tego nierządu i wszystkiego co z nim związane przy poparciu dla PiSS coraz bardziej dowodzą, że elektorat tej partii to skończone głąby i impregnowane durnie. Dla takich drewno powinno kosztować po 500 zł za m.
Po "gałęziówce" już tylko "śmieciówka", a na końcu "oponówka de luxe". Toż przecież jesteśmy już na poziomie Laosu i Kambodży! Siedem lat wystarczyło. Widzisz głupi suwerenie?
PIS zrobił z Polaków żebraków i chłopów pańszczyźnianych...Kaczyński i Rydzyk będą walić biedotę batem, polska biedo zbierać chrust do lasów!
Im więcej czasu upływa od wstąpienia do UE tym tym bardzie jestem przekonany, że to był błąd.Nakłada na nas coraz mocniejsze kajdany, Stawiam sobie pytanie: czy Polska jest jeszcze POLSKĄ? Ogranicze się do dwóch słów:"czyste powietrze". Kazano nam zniszczyć PKS. Ile w miejsce zniszczonych kursów PKS-u jeżdzi prywaciarzy małymi autobusami /busami/ zwiększając przez to samo ilość kursów.. Produkują czyste powietrze spalinami?Turystyczne autobusy, samoloty, produkują spalinami czyste powietrze? Gdzie łącznica kolejowa z Krosna Turaszówki do Rzeszowa dokładnie do Ustrobnej czy Wojaszówki. Ewidentnie skrócony czas przejazdu przeniesie podrżnych z Sanoka Zagórza, Ustrzyk itd na kolej. To będzie czyste powietrze. Z polski wywozi się dochód narodowy ale to jest UE potrzebne Sprawa jest tak zakamuflowana, że niewielu polityków i mała część społeczeństwa zdaje sobie z tego sprawe. Opisana w tym artykule sprawa tak naprawdę nie istnieje. Będąc na podwórzu dolatuje do mnie niwidoczny smród, zmusza mnie do pój scia do domu przez cały rok, chcę zapytać, co to jest, gdzie są służby. Dodajmy do tego ludzką głupotę. Nie znoszę nikotyny perfum itp, cała gama środków upiększających. Te smrody wstrzymują mi oddech. Odwracam się na chodniku i u pominam, Nikt nie próbumje nawet wyjaśnić moich słów. Widocznie wiedzą co nie wolni ale robią. Dodajmy do tego komunikację w miście Krośnie. Pisałem o rondzie u zbigu ulic Piłsudskiego, Krakowskiej Luksiewicza, Lewakowskiego. Nowy problem, przebudowa skrzżowania ulica Wisłocza i Legionów. Zjazd z ul. Wisłoczej w kierunku zielonego rynku był łagodny bez konieczności zatrzymywania się. Z prowadzonych prac wynika, , że budowane rozwiązanie wymusza zatrzymanie //brak widoczności z prawej/. O zgrozo posadzono Nie wie ale chyba tujr. Kierowcy obudżmy miasto. Na ulicy Bieszczadzkiej dwa skrzyżowania świetlne w odległości 20 czy 30 m. Jedno rondo się prosi. Prezydent miasta ego nie widzi? Prawo jazdy za masło?Patrząc na całą sprawę z punktu widzenia ekonomisty, to w świetle rozdawnistwa pieniędzy dla strajkujących , to chodzi oto, żeby je odebrać ale nie tym co strajkowali, lecz tym co własnymi rękami nie bazgraniem na papierze, coś osiągnęli. Nie ważne skąd mają, czym palą, wane że muszą oddać.
Czy ktoś wie gdzie najbliżej Krosna można zbierać chrust i ile Mateusz każe za to płacić ?
Węglem i drewnem nie będzie można palić, ale ogrzewanie podłogowe z chrustu będzie wręcz wskazane.
Czego ja nie rozumiem: Jest zarzadzenie że nie wolno palic weglem czyli drzewem mozna-drugie zarzadzenie to nie wolno palić drzewem zwyjatkiem peletu, Jednak jest dozwolone zbierac drzewo w lesie (podobno odplatnie)-po co mam zbierac skoro nie wolno palić. Wkrotce UE wyda zarzadzenie o zakazie uzywania gazu do ogrzewania. Wiec ja sie pytam do k....nedzy jak żyć??
W tamtym roku zmieniłem kopciucha na gaz i nie żałuję.Czysto,wygodnie.Jakoś rachunki za gaz mnie nie przestraszyły.
cia_pa_ty
Zdziwiony to będziesz jak gaz podrożeje. Patrząc na to co się teraz na świecie (a szczególnie w naszym kraju) odpierdziela to nie ma złotego środka
nie ma żadnego obowiązku składania takiej deklaracji ani wpuszczania straży wiejskiej do domu na kontrole, to kolejne łamanie prawa przez ten nieżąd, polecam Kancelaria Wilk tam jest porada prawna jak się bronić przed tym bezprawiem