DYSKUSJE
Przebijał opony w autach na Markiewicza. Szuka go policja [SPRAWCA ZŁAPANY]
grzd1
08.05.2022 18:28
wyróżnione przez moderatora

Mam prośbę w podobnej sprawie. W środę, 4 maja na ulicy Witosa (na wysokości apteki) jakiś geniusz uszkodził mi prawidłowo zaparkowane auto (Renault Arkana) i uciekł. Sprawca jechał dużym samochodem dostawczym, białym, bez żadnych grafik. Numery spoza Krosna - typowe dla samochodów w leasingu. Jeślki ktoś ma jakieś informacje, które pomogłyby ustalić sprawcę będę bardzo wdzięczny za kontakt. Z góry dziękuję.

grzd1
na forum od lutego 2018
zbych
06.05.2022 10:10

Bandytyzm i oglupienie młodych powoduja batapren i i inne uzywki. Trzeba reagowac na te wybryki na zachowanie buraczano-przenne. Kiedy widzimy kopiącego w sciankę przystanku lub szybę dzwońmy na Policję lub 112. Chyba że mamy jaja jak Brosman i sami położymy delikwenta. Wiem tumiwisizm społeczny jest jeszce w nas od czasow Komuny-ciezko sie go pozbyć-ale walczmy z wlasnymi słabościami wychowujmy niedorobow spolecznych ku naszemu i ogolnemu dobru.

zbych
na forum od listopada 2017
LoloBolo
05.05.2022 22:29

człowiek_jeden,

Opona przecięta na boku nadaje się tylko do wymiany, byle łatanie dziury w oponie to 50pln na dziś (bywa więcej jak jest czujnik ciśnienia). Za 20 to było kilka lat temu. To wcale nie jesty zabawne chyba że sam dziurawiłeś te opony.

LoloBolo
czlowiek_jeden
05.05.2022 22:10

Hahaha, ale pech dla kierowców, haha. Z buta rano do kościoła szli, haha. I 20 PLN w plecy za wulkanizację, haha, na tace będzie mniej, haha. Zabawne jest życie, haha

czlowiek_jeden
na forum od stycznia 2018
krzys
05.05.2022 21:56

Ciekawe kiedy zacznie wreszcie myśleć i katalizatory będzie wycinał.

krzys
na forum od sierpnia 2018
kurnachata
05.05.2022 16:02

Pomyśleć że 7 lat temu już słyszałem o oponie wypełnionej czymś i już bez powietrza. Widocznie jeszcze to nie weszło stąd takie dziwne akcje. Oczywiście monitoring nie nagrał zdarzenia.

kurnachata
t0bin
05.05.2022 15:08

Niedługo na osiedlu Markiewicza w Krośnie otwiera się strzeżony parking - przypadek? Nie sądzę :) bo przecież miejsc na osiedlu jest wystarczająco, a zastanawiałem się kto będzie kupował tam miejsca :) teraz już wiem kto...

t0bin
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA