Bandytyzm i oglupienie młodych powoduja batapren i i inne uzywki. Trzeba reagowac na te wybryki na zachowanie buraczano-przenne. Kiedy widzimy kopiącego w sciankę przystanku lub szybę dzwońmy na Policję lub 112. Chyba że mamy jaja jak Brosman i sami położymy delikwenta. Wiem tumiwisizm społeczny jest jeszce w nas od czasow Komuny-ciezko sie go pozbyć-ale walczmy z wlasnymi słabościami wychowujmy niedorobow spolecznych ku naszemu i ogolnemu dobru.
człowiek_jeden,
Opona przecięta na boku nadaje się tylko do wymiany, byle łatanie dziury w oponie to 50pln na dziś (bywa więcej jak jest czujnik ciśnienia). Za 20 to było kilka lat temu. To wcale nie jesty zabawne chyba że sam dziurawiłeś te opony.
Hahaha, ale pech dla kierowców, haha. Z buta rano do kościoła szli, haha. I 20 PLN w plecy za wulkanizację, haha, na tace będzie mniej, haha. Zabawne jest życie, haha
Pomyśleć że 7 lat temu już słyszałem o oponie wypełnionej czymś i już bez powietrza. Widocznie jeszcze to nie weszło stąd takie dziwne akcje. Oczywiście monitoring nie nagrał zdarzenia.
Niedługo na osiedlu Markiewicza w Krośnie otwiera się strzeżony parking - przypadek? Nie sądzę :) bo przecież miejsc na osiedlu jest wystarczająco, a zastanawiałem się kto będzie kupował tam miejsca :) teraz już wiem kto...
Mam prośbę w podobnej sprawie. W środę, 4 maja na ulicy Witosa (na wysokości apteki) jakiś geniusz uszkodził mi prawidłowo zaparkowane auto (Renault Arkana) i uciekł. Sprawca jechał dużym samochodem dostawczym, białym, bez żadnych grafik. Numery spoza Krosna - typowe dla samochodów w leasingu. Jeślki ktoś ma jakieś informacje, które pomogłyby ustalić sprawcę będę bardzo wdzięczny za kontakt. Z góry dziękuję.