Pozdrowionka dla stergo Jerry Webba pasja i miłość ukształtowały cię ponad wszystko. Webie widzę, że przesiąkłeś już tymi gierkami. Nie zapomnę jak po jednej z sesji 8 godzinnej świeciłeś jak neon i mówiłeś, że mario bross cię wciągnęło
Pracuje w szkole ale jako kto? Na pewno nie jako nauczyciel. Redaktor pominął istotny szczegół. Chyba że dla redaktora nie ma różnicy między nauczycielem a woźnym. Jeden i drugi to wykształcony, działający w służbie narodu pracownik oświaty
Gościu już wtedy miał Pegasusa, żydki chyba od niego zdobyli, a później nam odsprzedali.
Pozdrawiam fana konsol z Krosna.
W artykule wyczytałem że w kolekcji jest konsola Sega, ale która? Sega wypuściła osiem konsol (nie licząc Pico) sam miałem dwie - Mega Drive oraz Dreamcast.
Miałem kiedyś konsole Amiga CD32. Ciekawe czy taką posiada.
Pani Greta (grata?) too pewnie zbiera podkłady kolejowe.... tak jest o pasjonatach to lepszy art niż o kolejnych sukcesach naszego rządu ;)
Bardzo dobry artykuł, prawidłowo, że pisze się o takich pasjonatach. Pani, która nie rozumie sensu artykułu polecam Pudelka.
A ja kiedyś(w ubiegłym tysiącleciu) zbierałem znaczki pocztowe,etykiety od piwa,pocztówki(takie kartoniki co naklejało się znaczek i wrzucało do skrzynki pocztowej, dzisiejszy MMS).
I jeszcze "zbierałem " dziewczyny,ale to już prehistoria.
Najlepsze były te dziewczyny.