A ja jegomościa kojarzę na 90% ale pomagał nie będę, bo jakiś "pies" połamie ręce nastolatce jeszcze. Płacę im z moich podatków, niech się wezmą do roboty.
@krosmen_, skoro to wstyd dla dziennikarzy, to podaj adres swojego interesu i co, gdzie masz w cenie wyższej, zamontuj kamerki itp., może przyciągniesz ich do siebie i może też o tym napiszą?
Kradzież to kradzież, nie ma miejsca na akceptację tego typu zachowań, nie odpuścimy dopóki nie znajdziemy sprawcy. Dzięki interwencji mediów mamy już informacje na 99% kto to zrobił.
Brak słow nie do tych co ukradli tylko do tych co napisali ten artykuł
Dlaczego?
Mam sklep z zegarkami w Krosnie przyszedł do mnie ,,klient,, poprosił o pokazanie zegarka wartości 499, pokazałem i on szybko wybiegł ze sklepu no i co mogłem? zgłosiłem to na policję posprawdzali szukali i nic nie zrobili i nikt wtedy o tym nie pisał a teraz wielka zuchwała kradzież za 7,96 a po hurcie to juz inna cena, inne straty.
Chodziłem się zeznania itp efekt żaden, życzę powodzenia w odzyskaniu 7,96:)
Wstyd dla dziennikarzy
Czy to nie przypadkiem ci sami, którzy 2 tygodnie temu buchli 4 butelki Danielsa z Bieronki na ul. Naftowej?
Jednak podobny do nikogo lecz taki szczupły i niski że to może przy okazji ferii zimowych chciał mieć "Ferie z duchami" czy coś.
Zawsze to gdzieś tam było takie zachowania, znów 1.99 to raczej musiał zostawić butelki zwrotne.
Gratuklacje dla (złodziei ) i dla (pismaka) jeżeli będzie nagroda to pomogę wskazać sprawcę.....A ten artykul bedzie pretendował na miano "maliny roku 22"
Na zachodzie przed tego typu akcjami drzwi w takich sklepach otwierane są do środka!