DYSKUSJE
Trybuna jednak bez zadaszenia. Jest nowy przetarg
semyo
18.02.2022 21:39

Proszę nie budować żadnych nowych trybun. Lepiej wybudować gipsowy pomnik matki boskiej murkowej...

semyo
Konto zablokowane
ogorekjurek
18.02.2022 20:08

Proszę nie budować żadnych nowych trybun. Te które już są w zupełności wystarczą. Za rok góra dwa, Celfast przestanie sponsorować i będzie po żużlu. "Kto wysoko lata nisko spada".

ogorekjurek
Konto zablokowane
marcink777
16.02.2022 20:53
wyróżnione przez moderatora

Wstyd dla Krosna na całej linii. Ja nie wiem czy włodarzom nie zależy na ładnym stadionie? Przecież słupy oświetleniowe to spokojnie można zgłosić do konkursu na najbrzydsze elementy architektury współczesnego miasta, a ci już kombinują przy trybunie, bo pewnie była by zbyt "ładna" i nie pasowałaby do okolicy.

marcink777
na forum od listopada 2017
sipma
16.02.2022 14:03

To oświetlenie to kompletna porażka, bo szukano oszczędności, z trybuną będzie jeszcze gorzej jeśli przejdzie w obkrojonej formie bez zadaszenia jak w projekcie. Teraz trzymajmy tylko kciuki, by oferty przewyższyły założenia miasta i unieważniono przetarg. Nie chcę takiego potworka w sercu mojego miasta! Lepiej niech nic nie budują!

sipma
na forum od marca 2018
12344
16.02.2022 12:31

Powinno się wybudować zgodnie z tym co było w projekcie, a nie jakieś okrawki. Niech będzie to wizytówka naszego miasta. Te słupy do oświetlenia to porażka, szpeci z daleka. Mamy przykład oszczędności przy budowie oświetlenia.

12344
_krosnianin_
16.02.2022 11:06

Włodarze, zróbcie przetarg sensowny, a nie to co wymyśliliście, żeby nas oszpecić. Wyłożę 700 tys. zł prywatnych pieniędzy za 1% udziału działki na której leży stadion. Zróbcie taka trybune której nie będziecie się i wy i my wstydzili zamiast robić coś na sztukę. A ile tak w ogóle kosztowało z tych 19mln wykonanie trybuny bez dachu? Ale biorąc tamten stary projekt a dach dobudować za rok? Po co nowy projekt? Dlaczego nie podzielić tamten projekt na dwa etapy, jak na raz wam brakuje środków?

_krosnianin_
na forum od września 2020
invest2020
16.02.2022 10:50

Ludzie dwie głupie bańki?! Proponuję zorganizować zbiórkę na ten cel jeżeli włodarze nie mogą ruszyć głową. To ma być wizytówka miasta a nie pokraka za grubą kasę!

invest2020
na forum od marca 2020
babazgminy
16.02.2022 10:39

tyn stadion wyglądo jak gnojówka za babciny domem, 20 lat temu.....

to je wizytówka miasta??? o la boga

babazgminy
na forum od czerwca 2020
BPK
16.02.2022 08:17

17 mln na trybunę i kolejne X mln na skandaliczne oświetlenie dla garski maniaków się znalazło, ale kilkadziesiąt lat mija a ZETki dla wszystkich mieszkańców nie potrafią udrożnić... totalny brak zrozumienia priorytetów...

BPK
nobody997
16.02.2022 08:09

"obiektywneKrosno" To nie kpina z mieszkańców, a rozsądek w wydatkowaniu publicznych pieniędzy. Inna kwestia jest budowanie byle czego, więc lepiej wcale nic nie budować. Widać w artykule, że dyrektorowi żużla, nie zależy na wizerunku miasta i jakości trybun, tylko jak najwięcej chce sprzedać biletów na byle jakich miejscach.Dziwie się bardzo, że Prezydent się na to zgadza. Myślę, że oczekiwania żużla oprócz stadionu będą coraz większe. Ja jako mieszkaniec, podatnik oczekuje, że potanieją śmieci i podatki. Stadion nowy tak i to najlepszej jakości.

nobody997
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA