lesu
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=11727285(...)
Może dlatego - mowa o odkarpaciu nie każdy chce aby ludzie to oglądali.
wyborca_pis śmie pisać o mowie nienawiści! Poczytaj sobie własne komentarze pod artykułami króre zasmrodziłeś swoimi wypocinami, tam masz mowę nienawiści prosto z TVP info, tfu!
Czy prezes MPGK nie nakazał wyłączyć komentarzy? Wszak krytyka lub nawet odmienne zdanie nie jest tu mile widziane...
Hahaha, nie tylko kursy znikają w Krośnie, w serwisach niekoniecznie motoryzacyjnych również są jakieś "zniki" ;-) A więc i ja znikam i więcej tu nie klikam. Nie o takie polskie demokracje ;-) walczyli ci w mojej rodzinie, którzy za stanu wojennego nauczyli mnie, kilkulatkę, odpowiednio nazywać różne rzeczy po imieniu. ;-) Życzę wszystkim jak najwięcej spacerów, powietrze w tym roku nie jest najgorsze, zatem braki w komunikacji mogą tylko wspomóc mózg i płuca. :-)
lesu
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=11727285(...)
Może dlatego - mowa o odkarpaciu nie każdy chce aby ludzie to oglądali.
Dlaczego do artykułów o srowidzie zablokowano opinie.? Ktoś się boi słów prawdy.
A tak jeszcze chciałem ustosunkować się do kwestii ceny biletów bo: "Od 1 lutego w życie wchodzą podwyżki cen biletów." Proponuję zbojkotować MKS i nie korzystać z tego środka lokomocji aż im rura zmięknie. Ileż można. Ja tak zrobię. I serdecznie polecam wszystkim, którzy korzystali z tego pożal się Boże środka transportu.
Były pasażer MKS
Wiecie co? Te wasze MKS-y w sumie są już i tak nie potrzebne. Jeżdzą jak chcą, kiedy chcą i gdzie chcą a tak w ogóle... no nie napisze gdzie sobie mogą wjechać bo mi komentaż wykasują. Teraz proponuję zamknąć całkiem ten bajzel a MKS-y żeby wstydu nie przynosiły zezłomować albo sprzedać "prywaciarzom" a nie trzymać to i płacić tym "JANUSZOM" i prezesom co to nic nie robią a pieniądze biorą za nic. Ekipa się znajdzie w sektorze prywatnym.
To jak szkoły stacjonarnej nie ma to ludzie do pracy też jezdzic autobusem nie muszą? Ciekawa logika..... brawo