A teraz zgodził się dać twarz TVPiS, czyli manipulacjom, nagonkom, fałszowi, obłudzie etc. i razem z Cichocką będą nam pokazywać środkowy palec przez 6 lat?!
To jeszcze jeden przykład obsadzania stanowisk i zapewniania sobie zabezpieczenia po przegranych wyborach. Tak wrednie nie było nawet w PRL'u.
Widzę że na tej stronie są bardzo aktywne ruskie trolle. Szkoda że moderator tego nie widzi i nie reaguje?
Walka z TVN to walka z USA i Bidenem. Obecne wydarzenia tylko nas upewniają, że takie zachowanie pisowców jest jawnie prorosyjskie. Maciarewica który zniszczył naszą armię, Morawiecki jeżdżący tuż przed wybuchem wojny aby spotkać się z Le Pen, Ziobro wściekle atakujący Unię - wnioski są jednoznaczne. SB zawsze współpracowała z Sowietami i nic się nie zmieniło
Nie wiem czy pozostał jeszcze jakiś SB-ek niezaanektowany przez PiS
Ludzie komunistycznych służb w środowisku PiS. Szokująca lista nazwisk!
crowdmedia.pl/ludzie-komunistycznych-sluzb-srodowi(...)/
www.wykop.pl/link/3638941/podwojne-standardy-pis-c(...)/
ciekaw jestem ilu tam SBeków manifestowało , TVN24 mówi prawdę całą dobę do pustych mózgów, pokazuje pieknych ustawionych ludzi , jakiś przykład , to wysportowany Putin ...
OOoo, poseł Babinetz znowu się uaktywnił, czy go aktywowano -
"Zabytkowy manuskrypt trafi na Węgry?"
wiadomosci.dziennik.pl/historia/aktualnosci/artyku(...)
Czy pan poseł dorzuci coś SWOJEGO?
Panie pośle czy Pan też będzie popychadłem w sprawie Pegasusa . Nie tej gry tylko na telewizor tylko narzędzia do inwigilowania Polaków???
To są kompetentni ludzie na właściwych stanowiskach. Oby tacy byli jak najdłużej. A wybory parlamentarne? Nie bójta się, jeszcze długo nie przegrają. Tak głupiej opozycji, nigdy nie było w Rzeczpospolitej, a jej herszt ze swoją zgrają sługusów, nawet do pięt nie dorasta liderom koalicji. Sława PiS!!!