Poprzestanę na tym, żebyście nie przeszli tej choroby. Wielu pluło na tzw. propagandę i na szczepienia. Populacja niestety zmniejszyła się o takich wszystkowiedzących.
Dlaczego jak ktoś ma objawy to się nie leczy tylko opluwa innych i snuje swoje wizje?
jan_moszcz Pomimo szczepień ORAZ ograniczeń. Popatrz w realu ily takich jak ty nie przestrzega ograniczeń. Brak maseczek, siedzenie na plecach innemu w kolejce, brak OBOWIĄZKOWYCH DYSTANSÓW pomiędzy osobami i np. limity w kościołach. A kto tobie palancie powiedział, że szczepienie daje 100 pewności, że nie zachorujesz? DZięki takim, jak ty obwiesiu, mamy to, co mamy. Jeśli by obostrzenia były egzekwowane, to nie było by tylu zkażeń i zgonów. Szczepienie u zdecydowanej większości daje wielkie prawdopodobieństwo uniknięcia choroby lub jej lekkiego, czasem bezobjawowego przebiegu. Popytaj tych, których bliscy odeszli albo tych, którzy chorowali lekko wg nich. Jakie mają po kilku miesiącach probleny ze swoim zdrowiem. Takich jak ty powinno się zainfekować, oznaczyć farbą świecącą w ciemności i zawiesić na klatce tabliczkę z twakimi poglądami. Że to spisek masonów, Tusta i podobnych. I producentów mikro chipów, które wszczepiane są ludziom, żeby zmniejszyć populację. Pomo Świąt Bożego Narodzenia życzę ci palanie, żebyś się na wlasnym organiźmie przekonal się o swojej głupocie.
24 zakażenia tak ? Kto podaje takie wiadomości ? Informacja taka jest niejasna. Proszę podać ile z tych 24 osób ma objawy choroby ? 24 to jest tylko liczba pozytywnych testów na covid co nie oznacza ,że wszystkie z tych osób chorują ! Czy portal Krosno 24 ma wytyczne od MZ żeby siać strach i panikę wśród mieszkańców Podkarpacia !
Czyli program Zgony+ lansowany przez Matłousza i Andżeja ma się dobrze. Ciekawe przy ilu zgonach Andżej stwierdzi że jednak pasuje się bać wirusa i raczej nie chodzić tłumnie na wybory, zwłaszcza seniorzy.
ja postanowiłem ogarnąć jak najpilniej 3 dawkę bo po drugiej nie załadowały mi się wszystkie sterowniki do chipa.