przygłupy tu komentujące już skojarzyli, że kościół, kapliczka. Czekam na komentarze dotyczące PiS i Kaczyńskiego.
Przepraszam bardzo, ale co tutaj ma do czynienia kościół i kapliczka? Pan Bóg dał człowiekowi wolną wolę. Więc prawdopodobnie nabuzowany kanalia z własnej i nieprzymuszonej woli zasiadł za kierownicą i potrącił niewinną kobietę. Za co wkrótce poniesie zasłużoną karę.
Niestety, w katolickim kraju, pod kościołem, niedaleko kapliczki i bóg babci nie pomógł. Może na ofiarę za mało dawała?
Prawdopodobnie łobuz jechał nietrzeźwy i uciekł z miejsca zdarzenia nie udzielając poszkodowanej kobiecie żadnej pomocy. Sporo kanalii porusza się po naszych drogach.
Ucieczka z miejsca wypadku, a nawet parkingowej stłuczki to najgłupsza rzecz, którą można zrobić. Ubezpieczyciel każdą złotówkę wypłaconą poszkodowanym weźmie od sprawcy. Płacenie dożywotniej renty, odszkodowań poszkodowanym z własnej kieszeni. Można w ten sposób pogrążyć się na resztę życia.
ciapaty
Ciebie to ksiądz musiał tłuc krzyżem po tym pustym łbie aż ci wytłukł wszelakie ludzkie instynkty.
Dużo osób jeździ dzisiaj z kamerkami mam nadzieję, że ktoś to przeczyta skojarzy godzinę i złapią jakoś tego typa. Dużo zdrowia dla starszej Pani.
Myślę że ten kierowca który uciekł jest przykładnym katolikiem. Pójdzie do spowiedzi i będzie mu wybaczone.