Pomoc bliźniemu to sedno religii chrześcijańskiej. Nasz kraj uprawia czekoladopodoną wiarę:):):)
Ja proponuje zeby kazda z osob ktore chce pomoc emigrantom przyjeja do swojego domu pare osob, dala im wyzywienie, nocleg, opieke medyczna , ale nie na koszt panstwa tylko prywatnie.
Muzułmanie to też normalni ludzie. Jeżeli tylko parę procent wyznawców ma "zryte mózgi" to nie tych koczujących ludzi wina. Pamiętacie film 300 mil do nieba, pamiętacie jak Polacy przedostawali się pontonami do Szwecji. Ci ludzie też chcą wejść do normalnego życia. Tylko niestety Polska już jest nienormalna.
"Gość w dom, bóg w dom":):):) no co "żarliwi" katolicy? Zapomnieli, aaa? :):):)
Ha dobre proszę podnieść ręke do góry który jegomość z wpisujących te żarliwe teksty przyjmie rodzinke muzułmanów do swojego domku???
Proszę podać adres to podeśle gromadke.
"Drodzy i żarliwi" katolicy:)
Nie zapomnijcie przy najbliższej "wiliji" o dodatkowym nakryciu dla głodnego gościa:):):)
Którzy z protestujących zamieszkają zabrać uchodźców ekonomicznych do siebie konkret nie pierdolety i protest bo tak opozycja chce. Wstyd mi że żyje w kraju w którym mieszkają ludzie którzy mają zero pomyślunku wiem że myślenie boli.
Głupota ludzka nie zna, nomen omen, granic. Jednak wbrew temu co niektórzy mówią, Polska to wolny kraj i każdy może protestować z jakichkolwiek powodów i może wypisywać na kartonach cokolwiek (nawet coś co wskazuje na brak logicznego myślenia)