orandus i mikser nie wiem w czym problem przecież ja szanuję p. Przytockiego za to że wygrywa w wolnych wyborach od 20 lat. I właśnie wolne wybory a nie ulica i co gorsze zagranica powinny umożliwiać zmiany czy to samorządzie czy parlamencie. Co do p. Piotrowicza pełna zgoda dekomunizacja powinna i jego dosięgnąć.
Gratulacje. Nie wdajac sie w szczegoly, widac ogromne zmiany w miescie na przestrzeni tych 20 lat. Marzyloby sie jeszcze o terenach rekreacyjnych wzdluz rzeki...
Dariuszek,....... cytuje lub nawet z PZPR...k...a towarzysz Piotrowicz gdzie był w ZSMP??? A pismem opiniotwórczym wg Ciebie co jest?? W Sieci Wprost,Polityka, Gazeta Wyborcza, Niedziela czy paski na TVP info. Gdzie jest kontrkandydat Przytockiego Pan Krzanowski z PIS- proszę o odpowiedź. (podobno w Spółce Skarbu Państwa).
Brawo panie prezydencie, zawsze budził pan we mnie szacunek.
Wszyscy przedstawieni panie dariuszek są SAMORZĄDOWCAMI i związani są ze swoimi miastami a nie aparatczykami partyjnymi na sznurku kulawego prezesa. W sprawie PZPR, to pewien komunistyczny prokurator z Krosna zasiada w Sądzie Najwyższym. No ale dla ciebie opiniotwórczy jest pewnie periodyk typu "w sieci" albo "nasz dziennik". Tam piszą co innego....
Newsweek nie jest pismem opiniotwórczym wszyscy przedstawieni laureaci są związani z PO, KO Lewicą lub nawet z PZPR-em. Faktem jest że p. Przytocki wygrywa wybory w Krośnie od 20 lat więc jego dokonania muszą cieszyć się wśród mieszkańców poparciem.
Gratulacje Panie Prezydencie :)
Krosno pięknieje w oczach. Oczywiście jest ciągle wiele do zrobienia, ale mam nadzieję, że i to się zmieni. Marzy mi się jeszcze piękniejsza zieleń ( i tak jest o niebo lepiej niż kilka lat wcześniej), tereny do rekreacji i odpoczynku przy Wisłoku ( od mostu na Okrzei do mostu na Białobrzegach) , więcej wydarzeń i akcji kulturalnych, które angażowałyby mieszkańców (np. konkurs na najładniejsze podwórko, pokaz układania bukietów, joga na trawie, wspólne puszczanie latawców przez dzieci, pokaz psów i kotów mieszkańców Krosna , konkurs na najciekawszą fotografię Krosna, pomysłów może być mnogość!! mogą się też powtarzać, jeśli ludzie to kupią). Mieszkańcy oprócz pracy, chcą też złapać oddech. Miasto musi być przyjazne dla nich do życia.
Nic dziwnego że kredyt w PKO jest drogi, pisopaci sobie nie żałują:)