@krosnianin71 Zapotrzebowanie na mieszkania jest ogromne dlatego też powstaje bardzo dużo nowych budynków mieszkalnych pod Krosnem.
Co do nowych mieszkań które sprzedają się na pniu! Zapotrzebowanie jest ogromne, wiec przestań opowiadać farmazony. Wystarczy zobaczyć zestawienie powstających nowych mieszkań na Podkarpaciu Krosno "za Rzeszowem" jest w czołówce. W Krośnie w ciągu roku buduje się więcej niż przez kilka lat w Sanok i Jaśle razem!!!
"Artykuł" to czy materiał sponsorowany?
Niby opisuje zmiany w mieście, a jednak przedstawia sytuację jakby na ulicy Kopalnianej tylko jeden developer budował bo tylko o nim wspomina. I też całkiem przypadkiem wspomina o innych inwestycjach developera w mieście.
No wcale nie reklama...
Man71 - znasz obecne ceny w RZeszowie? A zwłaszcza w okolicach? Tam jest horror cenowy. Więc nie opowiadaj bzdetów. Może kilku osobom się coś pomyliło z cenami działek w Krośnie, ale daleko jeszcze do cen rzeszowskich.
Krośnianin71. Czyżby Twoje postrzeganie rzeczywistości zatrzymało się na wieku emerytalnym? I tak błędne. Nie wszyscy emeryci mają na życie np. 3 tys. bez innych "zaskórniaków". Mnie nie stać na to, ale popatrz na Polskę jak idą na pniu mieszkania iu domy deweloperskie. Dobrze, że zdążyłem się "zadomowić" dawno temu, kiedy było to dla mnie realne. Widać w obecnym "dobrobycie" ludzi stać na to. A przynajmniej większość "stać" na kredyt hipoteczny. A co potem?
Rogol - gdzieś czytałem? Popróbuj budować pracując, żebyś jeszcze budował i wtedy policz. Ehhh "ekonomiści" :(
To chyba wewnętrzna sprawa mieszkaniowo regionalna gdzie dojeżdżający do Krosna decydują się jednak na mieszkanie bliżej. Znów budowa tam domków oznacza, że po Vivo, Leroy, Biedrze i MMarkercie to już koniec tamtej strefy wielkopowierzchniowych inwestycji.
Ogrzewanie podlogowe najtansze inajwygoddniejsze dla wykonawcy,
Dzis nikt nie biega boso po klepisku zeby go grzac.
Chyba ze: dla babci aby w nogi nie marzla na starosc.
Gdzies czytalem ze: samemu wybudowac taki domek bo to nie dom mozna w przeliczeniu za 1/3 tego co biora nienasyceni ,
Ale straszne budownictwo,tu trzy tan da ale nie tysiace tylko sztuki.
Dlatego tak drogo.
Na co to komu? Po co? Emerytom, których na to nie stać? Przecież w Krośnie co raz mniej młodych a starzy wymierają...
@rogol nie zgadzam sie. ogrzewanie podłogowe bardzo sie przydaje np kiedy ma sie dzieci. ja mam u siebie i mam też pompe ciepła i jestem zadowolony. sam przeczytaj - www.ecocomfort.pl/ile-pradu-pobiera-pompa-ciepla/ - dowolny artykul opisuje ci zalety takiego rozwiązania