Jakie perspektywy ? W Krosnie bez znajomości jesteś robolem na produkcji za najniższą krajową ... a i jeszcze musisz zapie**alać żeby tą najżniższą zarobić ...
Dajcie spokój już z tymi sondażami czy chce zostać czy wyjechać z Krosna. Każdy normalny człowiek woli mieszkać np w Warszawie, Londynie czy Kaliforni. Dziwne gdyby było inaczej - ludzie mają marzenia, a życie je weryfikuje. Raczej pytajcie czy jeśli nie uda ci się zostać szejkiem w Dubaju to gdzie wolisz mieszkać w Krośnie, Jaśle czy w Strzyżowie , a może w Głowience (dobór miejscowości czysto przypadkowy) ?
Swojś drogą jak widziałam dzisiaj w TV pana Stanisława P. z orłem na piersiach i biało-czerwonych barwach to zrobiło mi się niedobrze. Prokurator stanu wojennego, obrońca pedofili, gorliwy PRLowski aparatczyk, goniec kaczego guru decyduje dzisiaj o losach Polski. Żałosne
Dobrze , że organizowane są takie spotkania. Może będzie w Krośnie większa tolerancja, zrozumienie. Ja miałam ochotę na nie iść- ale to było dla młodych a ja jestem "starsza młodzież" .
Widzę pana sędziego Żurka, i innych znanych ludzi. Byłam ciekawa co powiedzą.
Pozdrawiam Roberta, którego znam i lubię. Bezpartyjna socjaldemokratka KD.
Zdecydowanie potrzebny jest koszyk Inwestycji który ogranicza Warszawę, Poznań, Rzeszów. To znaczy gdy tam taki koszyk inwestycji i inwestorów zapełnia się do pełna w kilka godzin, to reszta z tego ustawowo spływa na propozycje realizacji tego w takim Krośnie, nawet na lepszych warunkach.