DYSKUSJE
Żółty blaszak to przeszłość. Nowy budynek będzie niższy i bez reklam
magicco
13.07.2021 15:56

leming01: I jestem przeszcześliwy z tego powodu. A tak na marginesie. Panie Leming powiedz mi tak szczerze ja kmasz pomieszczenie około 200 m kw i jeden malutki kaloryfer z 3 zeberkami to jak płacisz za ogrzewanie? Społem rozliczało to metrażem (ale takich pomieszczen nie brali pod uwage). Panowie z europola pomieszczeniami. i zajebiście że za ogrzewanie tego pomieszczenia człowiek płacił ze 2000 pln .Jest kaloryfer ?? jest! to płacisz. Dorosłem 20 pare lat temu i z takimi Panami jak z europola nie chce miec nic wspolnego wiecej. powodzenia w kręceniu lodów im żyucze i połamania nóg czy spadnięcia z dachu czy zalania kogoś betonem czy co tam sie życzy na szczescie. Redaktor z Krosno24 moze nadal lobbować na rzecz tej firmy już sie nie wcinam.

magicco
na forum od listopada 2017
leming01
13.07.2021 14:23

magicco: dorośnij, nowy właściciel to nie Twoja żona, nie musi grać tak jak Ty sobie tego życzyłeś, wzieliście rozwód więc jak Facet pogódź się z tym. Tak na marginesie, to w jaki sposób piszesz nie świadczy najlepiej o Tobie.

leming01
na forum od lipca 2021
magicco
13.07.2021 11:59

fotopstryk5 : Oczywiście masz rację. PO remontach itp jasne że czynsz w góre, tylko że przed remontami o 300% a do tego wałki na pradzie i ogrzewaniu. Cena prądu czy zużycie "ciepła " zmieniło sie o ponad drugie tyle jak zmienił sie włąsciciel?Ciekawe. Może innej matematyki i tabel używają.Ciagłe zapewnienia że nic sie nie zmieni i mozecie zostac. Tylko ja kzostać jak wszystko rozebrali? Gbybym sie nie ewakuował to zostałbym z ich obietnicami tylko i z ręką w nocniku

magicco
fotopstryk5
12.07.2021 21:50

Magicco: czynsz był od społem, społem już nie ma - ile prezes brał z tego do kieszeni pod stołem? budynki zostały zakupione, wyremontowane - klasa nieco się zmieniła, chyba nie sądzisz, że ktoś będzie do tego dopłacał..

fotopstryk5
kurnachata
12.07.2021 21:28

W sumie mogło to wykupić miasto tak jak budynek Dworca PKP i urządzić muzeum poprzedniego systemu plus muzeum parti Pzpr, jak również o tym jak dobry chleb z tamtąd pochodził. Kilku ciekawych turystów by się zatrzymało. Lecz jeśli powstanie z tego kilka pomieszczeń biurowych to niech już będzie

kurnachata
fotopstryk5
12.07.2021 21:07

Magicco: czynsz był od społem, społem już nie ma - ile prezes brał z tego do kieszeni pod stołem? budynki zostały zakupione, wyremontowane - klasa nieco się zmieniła, chyba nie sądzisz, że ktoś będzie do tego dopłacał..

fotopstryk5
davidov
12.07.2021 19:38

Magicco : dlaczego usuwają twoj wpis ,bo to artykół sponsorowany ,a jak sponsorowany to powinni wyłączyć komentarze, a tak ciśniesz komuś na odcisk

davidov
krosnianin71
12.07.2021 18:58

Może powstaną nowe miejsca pracy ? a nie zapomniałem to Krosno hahaha Wszystko robione dla emerytów

krosnianin71
magicco
12.07.2021 17:39

Moderator.Dlaczego usuwasz mój wpis? coś nie pomyśli panów z Europolu napisałem? prawda ow oczy kole? czynsz z 5-6 pln jaki miałem od Społem od kilkanuastu lat uległ zmianie o 300%. gdzie tu pomówienia? podesłać wam kopie faktur? po remoncie miał wzrosnać o kolejne prawie 100% do 25 pln na mkw. Cud takze był z cenami za prąd Rozumiem że teraz prąd Europola płynie platynowymi kabelkai , ale wtedy płynął starymi PRL owskimi kablami. T oskąd taka rożnica. ja kpłaciłem okoł o2500 netto to panowie z Europolu wycenili moje zużycie na blisko 4000 opln. O ogrzewaniu juz nie wspomnę bo zdązyłem jie w pore wynieść przed szczytem sezonu grzewczego.

magicco
banita
12.07.2021 15:14

W latach osiemdziesiątych ten obiekt wyglądał podobnie gdy ... był w budowie. W pewnym sensie historia zatoczyła koło.

banita
na forum od października 2018
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA