DYSKUSJE
Zraszacze na Rynku, hamaki w parkach. Jak w Krośnie przetrwać upały
janek985
05.01.2024 16:44

Jak ja się cieszę że mam klimę i mogę w takie dni relaksować się w domu... Polecam rozważenie zakupu klimatyzatora bez jednostki zewnętrznej: www.klimatyzacja.pl/artykuly/klimatyzacja/klimatyz(...) W moim domu korzystam z takiego klimatyzatora i jestem z niego bardzo zadowolony. Jest to świetne rozwiązanie, szczególnie jeśli mieszkasz w bloku lub w miejscu, gdzie montaż tradycyjnej jednostki zewnętrznej nie jest możliwy.

janek985
na forum od stycznia 2024
orlandus
25.06.2021 09:46

Wokol_krosna pewnie Masz rację i teraz co.. trzeba porozliczac naszych pseudo parlamentarzystow np polosel Babinetz, posłanka Frydrych. Np Babinetz obiecywał rewitalizacje tkz starucha czyli starego cmentarz. Rządzi 6 lat i co??? Dalej syf kiła i mogiła... Pytanie nie wiem ale podobno z racji tego że w mieście nie rządzi człowiek z PiS dla miasta zostały obcięte pieniądze. Skandal. Może trzeba uderzyć do człowieka który rozwalił komunę od środka czyli do Pana Piotrowicza.

orlandus
na forum od listopada 2017
gresiek
25.06.2021 07:09

Po przeczytaniu nagłówka,zaraz pomyślałem...za chwilę i tak to debile naprawią.... no i jest

gresiek
mikser
23.06.2021 07:07

Rozwalają przystanki, to co to dla nich hamak....

mikser
wokol_krosna
22.06.2021 22:49
wyróżnione przez moderatora

Przede wszystkim trzeba więcej parków i skwerów. Takie upały jak dziś są niebezpieczne dla zdrowia, więc oby było jak najwięcej ławek w zacienionych miejscach! Zapowiadany park na Ostaszewskiego pewno jeszcze przez lata nie powstanie, a co ze ścieżką z ławeczkami nad Wisłokiem? A czy w założonym ostatnio sadzie miejskim przewidziano ścieżki i ławki, zeby tam spędza czas? Dodatkowo przy każdej szkole powinny być ławki w cieniu, na rynku i w parkach także jakieś źródła pitnej wody.

wokol_krosna
tadzik_radyjny
22.06.2021 18:54

...dla płaskoziemców- foliarzy zamiast hamaków wystarczy wiązka słomy. Będzie tak samo rozgarnięta...

tadzik_radyjny
Konto zablokowane
sunsabik
22.06.2021 17:44

Zakup 550 a montaż 600. Urzędasy krośnieńskie. Oni tymi hamakami udowadniają, że to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo...

sunsabik
kurnachata
22.06.2021 16:48

Taka jest przewaga domu wolnostojącego od blokowiska że taki zraszacz czy hamak można zamontować przed domem. Czy korzystają z tego Ci z blokowiska to nie wiem, lecz na Okrzei to jest dziki alkoholowy "Park Zone", więc pamiętając stary klimat to ktoś to zdemolował.

kurnachata
popieram
22.06.2021 16:42

Hamaki nie mają szans przetrwać jak położą się w nich dwie dziewczyny i dwóch chłopaków lub mama, tata i dziecko tak na oko 200 kg.

popieram
lesu
22.06.2021 16:38

... a nie lepiej zrobić hamaki z betonu? Taki imbecyl zamiast uszkodzić hamak to sobie pusty łeb rozwali i zdechnie obok.

lesu
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA