Firma, która wykonuje te prace zostać poddana totalnej kontroli. Widziałem jak pracuje i to jest obraz nędzy i rozpaczy - janusze budownictwa. Dziwię się, że z UM Krosno nikt nie raczy łaskawie przyjechać i zobaczyć tych robotników majowych. To jak ś firma ze Sląska. Rozpierduchę robią taką i bez zabezpieczeń, że szkoda gadać. Cud, że jeszcze nie doszło do tragedii. Gdzie jest PIP Krosno ?!
Tak czy inaczej ciekawy jestem jakie wnioski zostaną wyciągnięte po tym zdarzeniu. Bo ktoś winny jest!! "Chyba że to wina Tuska"
WFR Modernizuje MPGK we współpracy z KSM. Prezes KSM wypowiadał się że zminimalizuje uciążliwości związane z modernizacją sieci. Nie dość że brakuje miejsc parkingowych to rozkopali osiedle i jeszcze ograniczyli te miejsca przez wykonywane prace. Mało tego zamykają odcinki Wróblewskiego i nie informują o tym. Ot takie zminimalizowanie uciążliwości
Akurat pracę wykonuje firma ze Śląska, a bezrobotni do pracy nie przyjdą teraz zasiłek to chyba 1200 zł, coś z mopsu czy mopru, trochę na czarno i tyle . Taki mamy klimat
Komuna jaka była taka była ale jakoś tę infrastrukturę gazową i elektryczną poprawidziła. Dziejsi kopacze często coś tam urywają, ale remontować trzeba co chwilę któryś element.
Dziadostwo i byle jakość. Litości jak to jest robione- partyzantka! Prosze wziaśc dobrego fachowca a nie bezrobotni po gimnazjum takie coś odp....lają?
Ta sytuacja pokazuje jaki jest chaos w KSM. Brak jakichkolwiek kontroli firm zewnętrznych wykonujących usługi dla KSM. Drodzy pracownicy KSM odpowiedzialni za inwestycje - takie prowizorki są zakładane przy domach prywatnych a nie przy blokowiskach o dużym natężeniu ruchu komunikacyjnego. Brak jakichkolwiek informacji o zamykaniu dróg świadczy albo o niekompetencji tych pracowników albo o braku harmonogramu wykonywanych robót. Jeszcze jedna istotna informacja między blokami 45 i 43 praktycznie każde drzewo zostało w połowie pozbawionych korzeni tylko czekać na tragedię i pytanie kto będzie winny?? Informuje: mam zrobioną dokumentację fotograficzną.
Halo ...Panie Prezesie też Pan rządzi na Os Szczepanika!! Na co czekamy w dalszym ciągu ulica Wróblewskiego zamknięta!!!!