Podany nr tel ,i poczta sie włącza ,,,
Dotacja ok spoko,tylko jeśli pierwsze trzeba włożyć za swoją kasę ...więc skąd wziąsć 10-30 tys...skąd zwykły Kowalski ma wziąsć na to....nawet jeśli mu coś wróci się!!!
Na piece pelletowe też była dotacja, a teraz eko- groszek podrożał prawie 100 proc. Śmiechu warte te dotacje, że o jakości tych kotłów nawet pisał już nie będe.
>Stare kotły można też wymienić w ramach dotacji, której udziela Urząd Miasta Krosna. Dofinansowanie jest udzielane w wysokości 95% poniesionych kosztów zakupu, ale nie może wynosić więcej niż 2 tys. zł.
Fajna ta dotacja. Szkoda, że nie pokryje nawet 30% kosztów związanych z wymianą starego kotła.
a ja sie pytam gdzie jest gmina uzdrowikowa Iwonicz-Zdrój i co robi w tym temacie dla mieszkańców?
Szanowna ekologia nie wie że życie ekologiczne jest cholernie drogie-czy sznaowna eko--wie że 30% mieszkanców wogóle niema czym palic? Zycie zgodne z natura-to wymysł nowobogackich szpanerow z kieszeniami pelnych banknotow-społeczne bieda domy-to zycie na kredyt!!
Ogrzewanie za pomocą straych pieców jest dość kosztowne. Czasami można znaleźć dużo bardziej praktyczne i nowoczesne rozwiązania. ja zamontowałem w swoim domu klimatyzację, dzięki której dohgrzewam pomieszczenie w czasie chłodniejszych dni,