Byle nie kolejny "hangar" Waltera bo inaczej tych brzydkich bloków nie można nazwać
Krosno potrzebuje nowych mieszkań, a ich jest bardzo mało
Bardzo fajny sklep był, trudno było przyciągnąć innego klienta ze względu na brak dobrego parkingu gdyż 40 lat temu mało kto jeździł do sklepu samochodem. Dosyć średnia lokalizacja nowego bloku mieszkalnego przy drogowo ruchliwej lwowskiej bez pasa zielonego, chociaż już nie tak zatłoczona jak przed laty.
Brawo! wreszcie zniknie ten "blaszany straszak" który szpeci tą cześć miasta. Aż chciało by się żeby powstał tam nowoczesny wieżowiec z apartamentami, parkingiem podziemnym a na parterze strefa handlowa.
LoloBolo kolejka Sobie może być aż do Warszawy hehe... Sklepu żadnego w okolicy tylko Kaufland, Lidl, Biedronka... i mieszkać dajmy na to w tych nowych mieszkaniach po miejscu Społem przy głównej drodze zdrowia życzę✌️✌️✌️
KIedys co 3mieszkaniec Krosna byl pracownikiem WSS-"Społem". Myślałem ze ta spółdzielnia padnie szybciej-wszak od lat na deficycie, jednak ktos ciagle do niej dokładał i trwała z przerostem zatrudnienia z zerowymi zyskami. Czas na zmiany!!
84866 skoro jest kolejka w TBSie na mieszkania to zdecydowanie są potrzebne.
Jakoś tak dziwnie wszyscy klaszczą likwidacji sklepu SPOŁEM . Znikają wszystkie po kolei : zniknął na rogu Naftowa - Tysiąclecia , zniknął budynek przy ul. Czajkowskiego / obecnie w ruinie / na co zostanie zamieniony ostatecznie zobaczymy ? Zniknął blaszk przy ul. Lwowskiej, zniknęła ciastkarnia i piekarnia ,zinknął budynek przy ul. Kletówki i można by jeszcze tak wyliczać .Ciekawe dlaczego nie zniknął jeszcze ten ''spruchniały zarząd '' Spółdzieli ? Dziwne że członkowie tej spółdzielni wszystko wysprzedają , a nie troszczą sie o jej rozwój jak choćby w sąsiednim Sanoku ? A może to jest metoda na rozwój dla tego zarządu ,ale już w innym wcieleniu.Wstydzcie się krośnieńscy spółdzielcy nie tylko ze SPOŁEM bo W WASZYM PRZYPADKU TO JUŻ WSZYSTO PRZE-SPOŁEM.