Wiedziałam, że wygracie. Gratuluję. Mam wnuczkę Marysię a wszystkie Marysie to przebojowe dziewczynki.
Powodzenia. - wierzę, że zajdziecie daleko z taką urodą, talentem..
Tego Wam z całego serca życzę i serdecznie pozdrawiam. KD
Bardzo utalentowane dziewczyny. Julia ma naprawde super głos. Gratulacje i trzymam kciuki za obie!
P.S. Dziewczyny są z powiatu krośnieńskiego a nie z Krosna. Uczą się w Krośnie, ale dumnie reprezentują Świerzową Polską ;)
Brawa! Bardzo utalentowane dziewczynki.
Przy okazji.
Tato Paweł również śpiewa wyśmienicie po 3 szybszych kielichach.
Od lat Pani Lucynka matkuje na scenie utalentowanym dzieciakom, spod Jej ręki wyszło sporo talentów muzycznych........ kiedyś bywaliśmy na takich koncertach "Za kurtyną.." wspaniała Pani, przeżywała każdy występ, każdy krok, a przy tym bardzo skromna i nie raz, nie dwa trzeba było Ją wywoływać na scenę. Perfekcyjna Pani w każdym calu, dopracowany musiał być każdy szczegół, konferansjerka i prezentacja piosenki, albo też całego spektaklu muzycznego. Wspaniała nauczycielka nie tylko spiewu, ale też zachowania na scenie i nie tylko....
Powodzenia dziewczynki .......
Nie pierwszy raz czytam, iż utalentowane dziewczynki kształciła pani Lucyna Durał...
Ile to już talentów wyszło spod pani ręki ??? Śliczne, mądre dziewczynki, trzymamy za Was kciuki. Powodzenia. Serdecznie pozdrawiam Was i panią Lucynę- którą poznałam i bardzo szanuję. KD
Brawo! Bardzo udany występ. Gratuluję dziewczynkom i trzymam kciuki za dalsze powodzenie. Pozdrawiam www.ekogruz.pl/