DYSKUSJE
Młode krośnianki w The Voice Kids. Czy oczarują jurorów?
maniek_
23.03.2021 23:52

Brawo! Bardzo udany występ. Gratuluję dziewczynkom i trzymam kciuki za dalsze powodzenie. Pozdrawiam www.ekogruz.pl/

maniek_
na forum od marca 2021
trw_krosno
14.03.2021 16:21
wyróżnione przez moderatora

Wiedziałam, że wygracie. Gratuluję. Mam wnuczkę Marysię a wszystkie Marysie to przebojowe dziewczynki.

Powodzenia. - wierzę, że zajdziecie daleko z taką urodą, talentem..

Tego Wam z całego serca życzę i serdecznie pozdrawiam. KD

trw_krosno
na forum od stycznia 2018
pidu77
14.03.2021 16:01

Bardzo utalentowane dziewczyny. Julia ma naprawde super głos. Gratulacje i trzymam kciuki za obie!

P.S. Dziewczyny są z powiatu krośnieńskiego a nie z Krosna. Uczą się w Krośnie, ale dumnie reprezentują Świerzową Polską ;)

pidu77
na forum od listopada 2017
lubisz
14.03.2021 06:52

Tato Paweł piąteczka!

5:51

m.youtube.com/watch?v=hzqomgI44_w

Tato Paweł: MOC!

lubisz
na forum od marca 2021
lubisz
12.03.2021 23:16

Brawa! Bardzo utalentowane dziewczynki.

Przy okazji.

Tato Paweł również śpiewa wyśmienicie po 3 szybszych kielichach.

lubisz
na forum od marca 2021
Gafa
12.03.2021 15:07

Od lat Pani Lucynka matkuje na scenie utalentowanym dzieciakom, spod Jej ręki wyszło sporo talentów muzycznych........ kiedyś bywaliśmy na takich koncertach "Za kurtyną.." wspaniała Pani, przeżywała każdy występ, każdy krok, a przy tym bardzo skromna i nie raz, nie dwa trzeba było Ją wywoływać na scenę. Perfekcyjna Pani w każdym calu, dopracowany musiał być każdy szczegół, konferansjerka i prezentacja piosenki, albo też całego spektaklu muzycznego. Wspaniała nauczycielka nie tylko spiewu, ale też zachowania na scenie i nie tylko....

Powodzenia dziewczynki .......

Gafa
na forum od listopada 2017
trw_krosno
12.03.2021 14:46

Nie pierwszy raz czytam, iż utalentowane dziewczynki kształciła pani Lucyna Durał...

Ile to już talentów wyszło spod pani ręki ??? Śliczne, mądre dziewczynki, trzymamy za Was kciuki. Powodzenia. Serdecznie pozdrawiam Was i panią Lucynę- którą poznałam i bardzo szanuję. KD

trw_krosno
na forum od stycznia 2018
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA