Czekałam na otwarcie basenu i przykra niespodzianka - niedziela i popołudnie sobotnie (wtedy, kiedy pływałam) bez możliwości pływania.
Byłem w sobotę rano i troszkę zaskoczony byłem bowiem nie wszystko działa z urządzeń które są zamontowane tak samo jak zjeżdżalnia. Nie wiem dlaczego sauna wyłączona?
crosno już od grudnia wiedział że basem zostanie otwarty, martwi się tylko czy woda jest polska.
gosc777 - Ty tak na poważnie? ;-) Moja wypowiedź to był sarkazm. A co do przewidzenia tego tam wirusa, jednego z wielu innych wirusów, które były są i będą - od tego są inni magowie, mniej zaznajomieni z kwestiami duchowymi, za to bardziej z materialnymi, zapewne. Hahahaha.
loginka1 Jackowski i inni tego typu magicy nie potrafili przewidzieć covida, a teraz liczysz że zdziała cuda ?
Godziny otwarcia w sobotę to jakieś nieporozumienie. Szkoda że jeszcze krócej nie jest czynne
Czyli kasztan latający już nie grasuje? A pływanie dozwolone bez tzw. maseczek? Teraz trzeba napisać do jasnowidza Jackowskiego, może będzie miał wizję na jak długo ta łaska i co obostrzą za jakiś czas...
Dziewczyna "od nas" - Iza Marcisz została mistrzynią U-23 w biegach narciarskich. Dlaczego Krosno24 o tym milczy??
Super. Fajnie, że basen otwarty i można popływać, choć dużo osób i tak z takiej formy aktywności nie korzysta... Byłem wcZoraj i zaledwie 3 osoby był. Czekam jeszcze na otwarcie siłowni. Nie pojmuję, dlaczego musi być nadal zamknięta. Na początku pandemii, pamiętam, to właśnie na siłowni najbardziej dbano i higienę, i odpowiednią dezynfekcję... Pozdrawiam, www.fizjopoznan.pl/