nie ograniacie prostych wypowiedzi? Kliknąłem raz "opublikuj" a pewna wiadomość pojawiła się 6 razy w różnych odstęach czasu. ___ narysować to wam fanatycy?
radziejewicz skończ pie...lić i podaj zestawienie podatków radia maryja i tv trwam:)
Napisałem że to była literówka. Masz problemy ze zrozumieniem? skynet podobnie jak kulawiec i rekkoon.. Poprawiłem dając odpowiedź TAK RYDZYK płaci podatki, raz chciał ominąc kredytem ale skrbówka go dojechała.
radziejewicz@
Z kogo ty chcesz idiotę zrobić? Dziecinko sprawdź sobie czas pojawienia się postu. Różnica kilkunastu minut.
radziejewicz kłamałeś, kłamiesz i będziesz kłamał:) jako katopisiacki kundelek nie potrafisz myśleć samodzielnie. Zarzucasz komuś kłamstwo i brak argumentów a wystarczy przewinąć forum:)
To nie ja powielałem nierozgarnięty ty... To silnik tego foru jest tak beznadziejny że wrzuca ten sam post kilka razy. Bidulka nie zauważyła swoich postów kilkukrotnych?
Co się dziwicie? Wg radziejewicza wolność słowa polega na kłamaniu, obracaniu kota worem i powielaniu tekstów:)
literówka która dała ci powód podniecenia... :) Swoją drogą zwolnienia kościoła pomagają mu rosnąć w siłę, a rydzyk i kościół na jednym wózku jadą.
radziejewicz literówka?:):):) To dlatego kilkukrotnie powielałeś tekst:
"jaroslaw_kulawiec 10.02.2021 16:15 >>> Pytanie do pisiackich kundelków?:Czy rydzykowe "mendia-otumaniacze" też płacą podatki? Bo jakoś nie mogę znaleźć w necie zestawienia za poprzednie lata..."
Podaj zestawienia podatków radia maryja i tv trwam:) przecież stwierdziłeś że podatki płacą...
radziejewicz
Jaka literówka? W twoim przypadku to kilkukrotna wielozdaniówka przekombinowana:)