DYSKUSJE
Tu miał być ciekawy artykuł. Ale tym razem walczymy o wolność słowa
reaktywator
11.02.2021 17:57
Media płacą podatki. I to duże. Sprawdź, jakie

podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/8092772,media-pod(...)

reaktywator
na forum od listopada 2017
reaktywator
11.02.2021 17:56

@radziejewicz, pokaż dane z TV Trwam na tle tych podatków

139. Telewizja Polska S.A. 7,38 mln zł156. Cyfrowy Polsat S.A. 96,42 mln zł206. Telewizja Polsat S.A. 91,36 mln zł240. TVN Media Sp. z o.o. 27,76 mln zł308. TVN S.A. 5,13 mln zł - podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/8092772,media-pod(...)

reaktywator
tadzik_radyjny
11.02.2021 17:46

...kolejny suweren niespełna rozumu na smyczy kur_wizji i rydzykowych otumaniaczy:)

tadzik_radyjny
Konto zablokowane
siekiernik
11.02.2021 17:37

Jakie wolne media? A nie są? No fakt. Takie media typu Krosno 24 są na smyczy oPOzycji....to już chyba nie są WOLNE)-:!!!!!Jakie jeszcze? tfałsz n? JECHAĆ PO TEJ CHOŁOCIE LEWICOWO LIBERALNEJ....auuu auuu auu

siekiernik
na forum od lutego 2018
Gafa
11.02.2021 15:34

obrażacie się naparzacie' a prawda jest taka jak z cukrowym . Teoretycznie podatek mają płacić producenci i importerzy. W praktyce opłata została przerzucona na konsumentów.

Mało ważne ile sie wzajemnie naobrażacie i naplujecie i tak z waszych kieszeni to pójdzie i o tym jest ten protest miedzy innymi, bo kagańce w postaci maseczek już mamy, a teraz zakładaja powolutku na niezależne media......

obrotni i sprytni znajdą swoją gazetę, stację radiową czy telewizyjną / taką Wolną Europę jak kiedyś mój ojciec słuchał.../, bo dziś wielu z nas zna języki, ale odbiorcy jedynej słusznej partii, bedą dalej mamieni obiecankami 500+ i innymi, ale że wszyscy im to fundujemy z naszych opłat podatków już nie usłyszą, tylko bedą biadolić, że paliwo, że prąd, że śmieci i inne drożeją...... i bedą drożeć, bo pieniadze to nie manna z nieba, ale trzeba je skądś brać.... psia mać.

Gafa
imie_me_legion
10.02.2021 21:51

@radziejewicz

Czytaj dokładnie tekst a później wklejaj bo wychodzi że nie wiesz o czym kłamiesz.

Niestety doczekaliśmy się powrotu komuny. Pamiętam ten niedzielny poranek i brak teleranka, dziś była powtórka tylko Jaruzelski jakiś dziwny.

imie_me_legion
jaroslaw_kulawiec
10.02.2021 21:40

radziejewicz kto płaci? Skończ pier...ić i podaj mi ROZLICZENIA RADIOMARYJA I TV TRWAM! Co mi tu wyjeżdzasz z nowym stylem? Pytanie brzmiało: czy rydzykowe mendia płacą podatki? Odpowiedziałeś że tak! To dawaj jasne przykłady oszuście pisiacki!

jaroslaw_kulawiec
Konto zablokowane
jaroslaw_kulawiec
10.02.2021 21:36

radziejewicz przecież sam napisałeś: " PS: Kościół i rydzyk na 1 wózku jadą, widocznie tego nie ograniacie"

a chwilę później wklejasz tekst z którego wynika że lux veritatis jest instytucją świecką i nie ma nic wspólnego z kościołem:)

musisz być nieźle poturbowany umysłowo żeby sobie samemu zaprzeczać:) A ZESTAWIENIA jak nie było tak nie ma:) Bo gdybyś chociaż troszkę pomyślał to wiedziałbyś że żadnych rozliczeń rydzykowych "mendiów" nie ma:) Jesteś żałosnym kłamcą i oszustem...

jaroslaw_kulawiec
Konto zablokowane
radziejewicz
10.02.2021 21:29

jaroslaw_kulawiec prosty człowieku, DAŁEM CI PRZYKŁAD ŻE PŁACĄ, a ty o jakieś zestawinie krzyczysz... Żałosny jesteś. ==== zatem DAWAJ ZESTAWIENIE firmy Nowy Styl, albo Cellfast?Dobranoc, poucz się do szkoły bo nie zaliczysz klasy..

radziejewicz
radziejewicz
10.02.2021 21:28

pl.wikipedia.org/wiki/Fundacja_%E2%80%9ELux_Verita(...)Lux Veritatis, fundacja założona w 1998 przez redemptorystów o. Jana Króla i o. Tadeusza Rydzyka, nadawca Telewizji Trwam.jaroslaw_kulawiec, co ty chłopie nie rozumiesz? Nie ma sensu z Tobą dyskutować. Napisze że 2+2=4 to mi odpiszesz że kłamię.Dobranoc

radziejewicz
/11
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA