DYSKUSJE
Tu miał być ciekawy artykuł. Ale tym razem walczymy o wolność słowa
Jarko93
10.02.2021 09:49

Kogo jak kogo ale akurat redakcji krosno24 mi nie szkoda. Oby inne media to jakoś przetrwały. Co do was to nie brońcie niezależnych mediów bo sami nimi nie jesteście. Nawet w skali naszego miasta nie jesteście w stanie rzetelnie podawać informacji. Tyle w temacie

Jarko93
na forum od listopada 2017
crosno
10.02.2021 09:37

"Codziennie staramy się uprawiać rzetelne dziennikarstwo" - starajcie się bardziej bo coś wam nie wychodzi ! "Wkrótce może się to skończyć" - nie wiedziałem, że taki portal jak krosno24 ma przychód powyżej 750mln euro. Podobny podatek funkcjonuje już w: Francji, Włoszech, Belgii, Grecji, Wielkiej Brytanii, Hiszpanii, ale u nas oczywiście nie nie można. Na tym forum sami obrońcy gigantów, jaki macie w tym interes? Nie macie? Czyli robicie za pożytecznych idiotów! Pieniądz z tego podatku mają być przeznaczone na: NFZ 50 proc., Funduszu Wsparcia Kultury i Dziedzictwa Narodowego w Obszarze Mediów – 35 proc., a Narodowego Funduszu Ochrony Zabytków – 15 proc.

Czy przez ten podatek jakaś firma upadnie, idę o zakład że nie!

PS. Telewizja publiczna też będzie objęta tym podatkiem.

crosno
na forum od lutego 2021
alejaja
10.02.2021 09:18

Staramy sie uprawiawiać rzetelne dziennikarstwo...oczywiście zgodne z wytycznymi PO...uśmiałem sie z samego rana - zrobiliście mi dzień, dzięki "rzetelne dziennikarze"

alejaja
na forum od lutego 2021
invest2020
10.02.2021 09:05

I skąd się takie tłuki jak ten poldek biorą....??? Podał przy okazji swój IQ

invest2020
na forum od marca 2020
marcink777
10.02.2021 09:04

Słychać wycie.... Znakomicie. Co nie podoba się Europa ?? Tam takie podatki już od dawna i jakoś nikt nie protestuje.

marcink777
JanekCz
10.02.2021 08:44

Gratuluję niektórym światopoglądu z cyklu niemieckie media z Polski WON !!!!!!! Proponuje do tego dołożyć: niemieckie firmy z Polski WON, ale może przy okazji wszystkie zachodnie, bo to zgniły zachód jest. Niech zabierają swoje zakłady WON. Nie bęzie Polak robił na Niemca, Francuza, Belga .... i jak im tam jeszcze ... Prawdziwy Polak przedsiębiorca powinien powiedziec klientowi Niemcowi (i innemu burżujowi z zachodu) WON prosto w twarz, bo mamy swoją godność, a juści. NIe będziemy sprzedawa naszych produktó w pocie czoła wykonanych za wasze zgniłę euro. A co! I te "niemieckie" dotacje też WON, prawdziwy Polak-przedsiębiorca patriota ich nie potrzebuje, prawdziwy Polak-rolnik się bez nich obędzie! Na koniec wyobraźmy sobie, że Polska nie wstąpiłą do Unii a rodzimi przedsiębiorcy nie eksportują towarów na zachód, zachodnie koncerny nie realizują produkcji na taką skalę w naszym kraju jak to ma miejsce dzisiaj, a dotacji z UE nigdy nie było. A tym, którym brakuje wyobraźni sugeruję poszukać zdjęć naszego miasta z lat 70-tych dla zilustrowania sytuacji.

JanekCz
_kondzio_
10.02.2021 08:32

Jestem za tym @poldek67

_kondzio_
na forum od lutego 2021
zimos
10.02.2021 08:17
wyróżnione przez moderatora

Najciekawsze są komentarze niektórych osobników(chodzi mi o fanpage np. Onet), że dobrze "nasz rządzi" robi, niech pozamykają te wszystkie media typu Onet itd. Oni tego nie rozumieja, że media nie kończą się na onetach itd... Nasz naród ma klapki na oczach i to prowadzi do komuny. Będziemy wszyscy nawet małe przedsiębiorstwa zapierdzielac tylko na chleb i kosmiczne podatki, przy rządach okupantów. Jeszcze chwila i nie będzie wolnej Polski, już nawet jej nie ma...

zimos
na forum od lutego 2019
trw_krosno
10.02.2021 08:16
wyróżnione przez moderatora

Ja zauważam jak działa radio/publiczne???/ Zniknęli najfajniejsi dziennikarze, nie wszystko wolno powiedzieć na antenie, ponoć są "czarne listy". Tak pewnie chcą zrobić z mediami elektronicznymi, innymi gazetami.

Strach się bać. Czy tak wygląda demokracja, pluralizm, solidarność itp . ?????

Trzymajcie się i nie dajcie się. Większość jest z Wami. Pozdrawiam KD

trw_krosno
na forum od stycznia 2018
robek
10.02.2021 07:39

Wypier....ć

robek
/11
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO