To już nie te czasy i wiele charakterystycznych miejsc się zatarło. Fajnie że umieszczono osobliwego Króla Rynku, który siedzi tam nawet w dosyć zimne dni.
Ja też chętnie kupiłbym tę grę. Proszę właścicieli http://krosno24.pl o monitorowanie tej produkcji i info o sprawie. Tym bardziej, że autor chce zarobione pieniądze przeznaczyć na szczytny cel,
A jak na mój gust to gra powinna zaczynać się w Polance lub przy Pużaka u cyganów (najtańsze pola), a kończyć na Generalskim (ostatnie dwa najdroższe). Tym bardziej, że rejon Generalskiego zaraz nabierze jeszcze bardziej ekskluzywnego wyglądu za sprawą nowych bloków.
Stoisz w korku na zetce, tracisz kolejkę i dajesz na paliwo każdemu graczy po 50 zł.
Zaintereswoanych proszę o kontakt - najlepiej przez Facebook.Plan mam taki żeby nową edycję, czyli tę wzbogaconą 3 najlepszymi pomysłami wydać, a cały zysk przeznaczyć na krośnieński dom dziecka.
Powrót do przeszłości. Dziś bawisz się do rana w klubie Okrąglak. Stawiasz wszystkim Pepsi z lodem, stoisz w kolejce 1 kolejkę (i po 20 zł dla każdego gracza.
Trafiłeś do Jasła. Czekasz jedną kolejkę na dworcu PKS.
Proponuję nowe karty loteria:Karta "wygrałeś zawody „Balony nad Krosnem”, dostajesz 100".Upiłeś się podczas wjazdu Jego Królewskiej Mości Jana Kazimierza do miasta. Tracisz kolejkę.