Mam obawy. Nie ufam temu rządowi z powodu ustawicznych kłamstw i boję się chaosu i bałaganu, w którego tworzeniu jest mistrzem... Jeżeli punkty szczepień będą tak przygotowane jak szpital na stadionie tzw. narodowym, zakup maseczek, respiratorów itp., to może sobie darować...
"Każdy kto się szczepi, nie robi tego tylko dla siebie, ale dla kraju i świata" - mówi Jacek Mrozek, kierownik Oddziału Dziecięcego - chłopie, czy ciebie urodziła mamuśka czy głupota. Każdy kto się szczepi robi to nie dla siebie, a dla bandy farmaceutycznej, gorszej stokrotnie [albo i więcej] niż bandy UPA. A te PiSdzielce obłowiły się kasą i będą pomału zmuszać ludzi do godzenia się, aby im wstrzykiwano jakieś świństwo i to świństwo nie jest wcale darmowe, bo wielką kasę rząd przelewa na konta firm farmaceutycznych. A skąd ma rząd kasę ? Czy on coś wytwarza? Oprócz głupoty nic innego. To zmuszanie do szczepień przypomina mi za czasów komuny zmuszanie ludzi do takiego podobnego zaszczepienia - zapisania się do PZPR. Całkowicię się zgadzam z autorem jednego z wpisów, że obojętnie kto by nie rządził, PiS, PO, SLD, PSL itd.,itp. wszystko to jedna bolszewia, obławiać się kasą, straszyć chołotę, pomiatać nią według swojego uznania i dobrze się bawić. A tacy co podskakują tak jak im zagrają i posypią kasą nie powinni się nazywać lekarzami. Takich w białych kitelkach jest inne określenia, zaczyna się na literę "k" i kończy na "ł".
Brawo, właśnie pokonaliśmy grypę, pokonamy również obecną oraz wszystkie nowe mutacje pandemii.
Wreszcie.... Będę się szczepiła i namawiam do tego wszystkie osoby mi bliskie. To od nas zależy, kiedy pandemia się zakończy i od kiedy będzie normalnie.
Właśnie dowiedziałam się, że nie będę przyjęta do szpitala bez szczepienia. To też motywuje jak się czeka prawie rok. Pozdrawiam. KD
A ja mam tylko nadzieję, że osoby, które będą miały wyznaczoną godzinę dostosują się do tego i nie przyjdą do przychodni godzinę czy dwie wcześniej.
Pielęgniarz na oddziale intensywnej terapii w Kalifornii uzyskał pozytywny wynik testu na koronawirusa osiem dni po zaszczepieniu szczepionką Pfizer, donosi stacja telewizyjna ABC10 News.
Krzys i jemu podobni
Jak się czyta te wasze wypociny poparte fantazją i wyniesionymi z poprzedniej epoki wytworami wyobrażni to szlag człowieka trafia. Tak, ignoranci z bladym pojęciem o szczepieniach. Wstyd mi za takich jak wy. Może pomyśl jeden z drugim ile zgodnów będzie po paru latach jezeli nie będzie takiej szczepionki? Tylko nie paprajcie że jest nie zbadana i daje skutki uboczne. Wszystko daje jakieś skutki uboczne, wóda też, Sars-Cov2 ich nie daje ? Daje tylko są śmiertelne!!
Cały świat wierzy i pokłada nadzieję że jest to konieczna metoda walki z pandemią, tylko u nas każdy filozof wie lepiej. Siadać , Pała!