DYSKUSJE
Pracownikom szpitala zabrano autobusy. Poczuli się oszukani
mieszkaniec1
11.12.2020 10:32

Najważniejsze, że jest 7 milionów na oświetlenie stadionu, reszta to pikuś...

mieszkaniec1
na forum od grudnia 2020
monika87
10.12.2020 11:29

Cześć, mam imię Monika, poznam jakiegoś normalnego faceta. Nie jestem już podlotkiem, wiem czego chcę od życia, żeby było jasne - nie szukam męża, chcę się po prostu zabawić bez angażowania się w coś poważniejszego. Nie pytaj czy jestem wolna, dla mnie to nie istotne czy kogoś masz. Naturalnie przed spotkaniem chciałabym się lepiej poznać, wymienić się numerami telefonów i zdjęciami także możemy porozmawiać na portalu randkowym, sprawdź mój profil: http://panieonline.pl/monia89

monika87
Konto zablokowane
monika87
10.12.2020 11:26

Cześć, mam imię Monika, poznam jakiegoś normalnego faceta. Nie jestem już podlotkiem, wiem czego chcę od życia, żeby było jasne - nie szukam męża, chcę się po prostu zabawić bez angażowania się w coś poważniejszego. Nie pytaj czy jestem wolna, dla mnie to nie istotne czy kogoś masz. Naturalnie przed spotkaniem chciałabym się lepiej poznać, wymienić się numerami telefonów i zdjęciami także możemy porozmawiać na portalu randkowym, sprawdź mój profil: http://panieonline.pl/monia89

monika87
Konto zablokowane
krosniakimp
10.12.2020 04:59

Nie może być tak że Pracownicy szpitala muszą być tymi szczególnymi. Mnie też zabrano najpierw PKS a późńiej MKS, więc taka solidarność powinna być z każdym komu odebrano środki transportu.

person mail_outlinekurnachataWEZ SIE NIE OSMIESZAJ ....PS. FAJNY TEN PREZIO KROSNA ZABIERA BIEDNYM I DAJE BOGATYM;))
krosniakimp
na forum od maja 2019
Gitman
09.12.2020 19:54

@123356

"rogol" wyjechał z Krosna za Wielką Wodę co najmniej ćwierć wieku temu a pewnie i lepiej. Nie ma też -nastu lat. Miej chłopie trochę wyrozumiałości. Dobrze, że czasem wrzuci jakiś post bo to o czym pisze to są fakty, które sam przeżył i zna. A to, że nie zawsze gramatycznie, otrograficznie, stylistycznie ... trudno.

Gitman
na forum od listopada 2017
Johny11palcow
09.12.2020 15:45

Utrudnienie to jest ale raczej dla pacjentów... Akurat pielęgniarki to mają na paliwo...

Johny11palcow
kurnachata
09.12.2020 15:36
wyróżnione przez moderatora

Nie może być tak że Pracownicy szpitala muszą być tymi szczególnymi. Mnie też zabrano najpierw PKS a późńiej MKS, więc taka solidarność powinna być z każdym komu odebrano środki transportu.

kurnachata
123356
09.12.2020 14:47

rogol matole, pisz po polsku!

123356
Konto zablokowane
rogol
09.12.2020 14:21

W tym okrutnym komunizmiedo Krosna dojezdzalo 17 tysiecy pracownikow bo w Krosnie brakowalo rak do pracy.Dowoz i odwoz z pracy byl zoganizowany tak ze: prawie wszystkie zakladt pracy bo wtedy jeszcze takie byly mialy swoje autobusy do dowozu pracownikow.

Pociag dowozil przewaznie dziei do szkol i tak byl dostosowany rozklad jazdy by wKrosnie byl conajmiej pol godziny przed rozpoczeciem lekcji.

Teraz to wszystko wolna amerykanka.

rogol
Konto zablokowane
shadow1965
09.12.2020 13:52

Dlaczego MKS jest w złej sytuacji finansowej? Bo podnieśli ceny biletów a w przysłowiu jest, że "chytry dwa razy traci". Rozwiązać to i nie dofinansowywać, bo "bez pracy nie ma kołaczy" a dyrekcję na bruk. Niech się rejestrują elektronicznie do Urzędu Pracy... jak nie umią to siedzi tam taki "pomocny" pracownik, który rzuci im betonowe koło ratunkowe bo ci wszyscy "artyści'' co płaszczą zady są "oświeceni" do tego stopnia, który pozwala na włączenie komputera i wskazanie strony internetowej a co dalej to już nie wie. Całe szczęście, że są jeszcze starzy informatycy i rozgarnięta młodzież bo urzędnicy to chyba są tylko po to żeby wkurzać ucho. A dyrekcji MKS możemy już podziękować. Są prywatni przewoźnicy, tańsi i skuteczniejsi to ich trzeba dofinansować i koniec pieśni.... bo tego typu artykuły skutkują ponowną podwyżką cen biletów. Pokażmy im "gest Kozakiewicza."

shadow1965
na forum od listopada 2018
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA