To dowód, że budżet miasta świeci pustkami.
Ten niezrzeszony przytocki po-wiec sięga coraz głębiej do naszych portfeli.
Tragedia,miało być tak fajnie przy dworcu dla turystów,przyjezdnych,dla podniesienia prestiżu miasta a tu trzy dodatkowe płatne parkingi,Teraz niech prezydent Przytocki wejdzie choć na chwilę w sytuację mieszkańców osiedla przy dworcu.Wszyscy przyjezdni aby uniknąć opłaty parkingowej będą szukać miejsca między blokami.A my mieszkańcy aby zaparkować będziemy musieli szukać miejsca koło lotniska."Gratuluję"pomysłu,chyba nie tędy droga do poprawy sytuacji budżetowej miasta.Mam nadzieję że ten pomysł nie uzyska akceptacji większości radnych.Nie Popieram!!! I Jeszcze jedno,zmiana organizacji ruchu po przebudowie dworca,gdzie puszczono ruch między blokami to naprawdę jakieś nieporozumienie.Kto z kim konsultował takie rozwiązania aby między bloki puścić ruch samochodów.Gdzie ochrona mieszkańców przed już i tak ponad wszelkimi normami hałasem.Nikt z nikim sie nie konsultował a decyzje podejmowane są ja za dawnych,bardzo dla nas niedobrych czasów.Czas to zmienić.
Co tak tanio? Godzina to ledwo dwi butelki z piwa. Dowalcie biedakom co najmniej 5 zera na start
Wyścig trwa. Wpierw bilety MKS w górę do 2,6. To mieszkancy powsiadali do samochodów, bo wychodzi taniej. To miasto cyk, parkingi płatne. Może ja się nie znam, ale mi sie wydawało, że misto ma obywatelom pomagać a nie utrudniać im zycie. Może ktoś mi powiedzieć, co sie dzieje z pieniędzmi, które miasto zarabia na obywatelach?
Co włodarzom miasta brakuje pieniedzy i wzieli przykład ze swojego Kolegi po lini P prezydenta Trzaskowskiego a jeszcze wcześniej włodarze miasta mówili ,że tylko PIS podnosi podatki
Trwa pandemia, coraz więcej ludzi z Krosna choruje, służba zdrowia niemal nie funkcjonuje - nie można dostać się do przychodni, szkoły zamknięte, dzieci i młodzież spędzają czas w zamknięciu, przy komputerach, co grozi uzależnieniem i zniszczeniem więzi społecznych, mnóstwo ludzi straciło dochód/pracę w związku z zamknięciem sklepów, restauracji itp - i w takiej sytuacji radni postanowili wprowadzić opłaty za parkingi? To najpilniejsza potrzeba?Tak poprawiają sytuację mieszkanców? Tak dbają o wyborców?
Wspaniały pomysł, jak ZNISZCZYĆ to, co w Krośnie jeszcze funkcjonowało!
Podobno miasto szukało odpowiedzi, jak ożywić handel i turystykę, a podjęło taką decyzję, że teraz nikt nie będzie chciał tu przyjeżdżać przy tak wysokich opłatach, nawet mieszkańcy zostaną w swoich domach przy sklepach osiedlowych. W Krośnie i okolicach zarabia się zbyt mało, żeby nie zwracać uwagi na ceny parkingów.
Zamiast wspomóc mieszkańców w trudnych czasach, dołożono kolejne nieuzasadnione obciążenia.
...już wszystko jasne, za te wspaniałe, nowoczesne latarnie ledowe , zainstalowane na osiedlach, zapłacą oczywiście mieszkańcy, parkując na płatnych parkingach rzecz jasna..a co do latarni, to te bestie mają taką siłę rażenia, że nawet owady sie przy nich nie kręcą...
Wy cały czas nie rozumiecie o co tak naprawdę chodzi z tymi parkingami. Włodarze miasta nie chcą robić skoku na kase mieszkańców - po prostu te parkingi są odpowiedzią na najazd turystów do naszego wspaniałego Etnocentrum na dworcu PKP - od otwarcia przeżywa on prawdziwe oblężenie - turyści z całego świata przyjeżdżają je zwiedzać i to dla nich te opłaty