Widząc napis action myslałem że powstanie fajny duży sklep sportowy a tu kolejne gówno,.
Nr1 ....Smog przeważnie w zimie
Nr2.....Covid kiedyś się skończy
Nr3..... Chinski tandetny produkt chyba nigdy, i będzie zawsze i wszędzie wokół nas
Pytanie, czego się należy obawiać tak naprawdę
cytując:
"Jolka, JolkaPamiętasz lato ze snuGdy pisałaś: 'tak mi zle'Urwij sie choćby zaraz.."
Oferta sieci sklepów ACTION jest różnorodna, towar przyzwoitej jakości i dobrze że bedzie otwarty sklep w Krośnie.
Kolejne Chińskie Gó*no... Nam chinole sprzedali wirusa a my jeszcze im nabijamy kase- CHORE!
Czyli ponownie kolejny sklep zalany śmierdzącym plastikiem z Chin ;) Artykuł probuje zachęcić nazwami sieci sklepów ale mądry wie że to tak zwane g....o
Mam wrażenie że wszyscy chcieliby tu Harrodsa, a fakty są takie że ludzie w takim mieście jak Krosno pójdą tam gdzie jest tanio a nie gdzie jest dobrze. Był tu na portalu artykuł o tym jakie kolejki tworzyły się przed sklepami z podobnym asortymentem, gdy tylko zluzowano nieco covidowe obostrzenia. W okolicach 10 dnia miesiąca nie da się zaparkować pod żadnym z tych sklepów, takie obłożenie. Właściciel doskonale wie co robi.