Miałem tam szczęście kiedyś , ktoś mi wyjechał z parkingu ( jechałem w strone RCKP) i nawet nie patrzył . Odbiłem na lewy pas - dobrze ze nikt nie jechał bo bym walnął na czołówke. Nie pozdrawiam
Ale wiadomość.... jest tak arcyważna dla ludków w Krośnie żyjących jak śnieg w 1957r albo 1538r .... albo innym.
Tydzień temu jakas małolata z głową na wysokości kierownicy wjechała mi z bocznej pod sam zderzak. Pytam co pani robi?-"przeciez miałam właczony kierunkowskaz". Będa ofiary!
"W tym samym czasie z przeciwnej strony jechał volkswagen golf."
Prawdziwe science fiction - samochód sam jechał. :-)
Na ulicy Krakowskiej jest ograniczenie 50km/h. Proponuję Panom zwanym potocznie speedowcom zaczajcie się właśnie na tej ulicy w celu wyłapania tych co łamią przepisy. Panowie z grupy speed nie sposób dać komuś mandat jeżeli na remontowanej ulicy Podkarpackiej z ograniczeniem 30 km/h ktoś jedzie 50 km/h. Bądźcie tam gdzie rzeczywiście możecie nie zarabiać tylko i wyłącznie pieniazkow tylko właśnie by eliminować tych co są zagrożeniem dla zdrowia i życia ludzi. Do Konrad Wielki proponuję przejść przez przejście dla pieszych między 6 a 8 rano codziennie. Niejednokrotnie już na tym odcinku dochodziło do potrącenia bądź klasycznego dzwonu na i przed przejsciem.