Może z pięć razy słyszałem język ukraiński w Krośnie, w większych miastach jest pewnie więcej razy spotykany.
Jaki młody polityk? Nieduczony dzieciuch z na pewno tzw. dobrej rodziny z kościołem itp. Ale skoro tzw. prezydent na AGH opowiedział rasistowski dowcip o rozbitym samolocie rektorami , sam się do siebie smiejąc (o czym pisałą prasa w Kanadzie, USA i Niemczech) , to czegóż żądać od jego "uczniów"...
Szczeniactwo i głupota, które w kraju prawa skończyłybuy się przed sądem.
Każdy idiotyzm mozna obrócić w żart, ratując się brzytwy, Wystarczy posłuchać tzw. dojrzałych polityków, a zwłascza byłego hippisa z Krakowa...
Wstyd. Hańba.
Panie Redaktorze,
młody polityk ? ? ?
proszę nie obrażać polityków mimo tego, że większość tych tzw. polityków obraża naszą inteligencję codziennie
żart ? jaki żart ? czrny humor ?
przecież jest to język hołoty.
Wypowiedz jest w kontekście żartobliwym - nie popadajcie w paranoje
ps. jak jedna radna chciała brać udział w konkursie rzutu Eucharystiom to redakcja milczała jak grób czy był artykuł o tym ?
linia tvn'owsko ‐ wyborcza utrzymana ;)
Od wielu lat .......... nie ma mody na mądrość, szczególnie wśród młodych / im durniejsza tym "ładniejsza"/, Czasem nawet na tym portalu pokażecie, pochwalicie kogoś młodego, kreatywnego, ale zaraz fala hejtu , opluwanie obśmiewanie, że już nie wspomnę środowiska, szkoły, klasy, gdzie myślący człowiek, młody do tego, boi się pochwały od nauczyciela / bo kujon, luzus itd./
Zapanowała moda na głupotę i tym też chciał zabłysnąć młody polityk z Krosna, by na siebie zwrócic uwagę, a może się uda załapać do "wielkiej polityki" a polityka dzisiejsza to wiadamo : szmal, układy, stanowiska itp.
Lubię czytać artykuły młodego Kazaneckiego, bo ma lekkie pióro, ale czy tą pochwałą nie czynię mu niedźwiedziej przysługi, nie wiem.
to ma byc polityk?? to jakis debil i to nie jest konwencja żartu!!!!!