Zgadzam się z goatman, takie cudo jeśli już to można by było zrobić gdzieś w urodzym zakątku, z dala od centrum miasta i tumatów kurzu i spalin.
Kolejne pieniądze wyrzucone ( utopione tym razem ) w błoto, nasi włodarze mówią, że nie ma pieniędzy , a tu taka niespodzianka. To już kolejna po CDS i innych niepotrzebnych inwestycji dla naszego miasta. Ale no cóż , jakie władze, takie inwestycje, do tego trzeba się już przyzwyczaić.
Za 200 tys. ludzie budują małe jednorodzinne domy. A tu fontanna za 200 patoli?
200.000 wydaje na oczko wodne a światła pogaszone i ciemno jak w d....ie. takie to są oszczędności w Crosno city.
200000 zł za wodotrysk..? ale jaja.. poza tym pół kilometra dalej, na rynku stoi juz fontanna..
200 tysięcy to sporo pieniędzy, jak na tego typu zbytek.. ciekawe, czy ktoś z mieszkańców Krosna ma tego typu fontannę..?
Cieszy remont, choć ciężko zrozumieć ten koszt, ale tego placu nic już nie uratuje poza gruntownym przeoraniem. Choćby to była najpiękniejsza fontanna świata, to całe otoczenie z połaciami kostki i betonu psuje cały trud.
Byłem, widziałem, ciesze się że ją zrobili ale spodziewałem się czegoś dużo lepszego
pieniądze poszły w błoto takie oszczędnosći a na ulicy ciemno brawo prezydencie taka fonanna to koszt 10000 a nie 200000 porażka