pav_ a czy nie jest przypadkiem tak, że mieszkańcy ul. Potockiego sie nie zgodzili na przesunięcie ogrodzeń w głąb swoich działek, bo im nikt nie chciał za to zapłacić ? Doszły mnie słuchy (może sie mylę) że gmina nie odkupuje gruntów pod poszerzenie dróg. Pozostaje dobra wola mieszkańców, chcesz mieć lepszą drogę i chodnik to oddaj swoją ziemię darmo, a potem jeszcze w zimie odsnieżaj ten chodnik, w końcu on na twojej posesji będzie więc jesteś za niego odpowiedzialny. Gmina Krosno jak czytamy tereny odkupowała pod poszerzenie ul. Polnej .... to będzie teraz i nowa droga i chodnik i ścieżka rowerowa.
123456 wolisz Andrzeja?:) ja myślałem że ty hetero jesteś:) ale jak tak poczytać twoje przygłupawe wypociny to ......:):):):)
Tak jak Prezydent Przytocki zapowiadał na wszystko przyjdzie czas i przyszedł też czas na ul Polną. Zobaczymy co na to Pani Wójt Miejsca Piastowego z PiS która jeszcze niedawno była przeciwna rozwojowi terenów kupionych przez Krosno na byłym Lotnisku Iwonicz. Sama chciała tworzyć tam strefy ekonomiczne z marnego budżetu gminy- to jak lot w kosmos. Zobaczymy jak sobie poradzi pani Dorota Chilik z jedna drogą która łaczy Krosno z Łężanami czyli Gminą Miejsce Piastowe.
A tak na serio to ciekawie będzie wyglądało połączenie z odcinkiem NIE wyremontowanym w Łężanach na Potockiego, bo jeśli tylko do granic miasta to opuszczając Krosno kierowca dozna szoku. "Gratulacje" dla kilku Łężaniaków któży nie wyrazili zgody na przebudowę końcowego odcinka Potockiego i przesunięcie ogrodzeń.
Brawo Andrzej. Inwestycje w kolej mnie przekonały. Do tego brak zgody na przymus szczepień. Z dwojga złego wole Andrzeja