DYSKUSJE
"W Polsce może być normalnie". Ludzie Platformy walczą o głosy dla Trzaskowskiego
krosnianin_
08.07.2020 09:26

Problem z adopcja homo bedzie jak zaczna adoptowac dzieci wymagajace obojga rodziców drogi Reaktywatorze.

Szkoda komentowac Twoj post. Za krotko widać żyjesz na tym świecie aby to zrozumieć.

krosnianin_
na forum od marca 2020
reaktywator
08.07.2020 06:20

Masz jakiś problem z adopcją jak homo lub inny, czy normalnie jako narzędzie powielasz nieistniejący "problem" dla podzielenia i zastraszania wyborcy typu "ciemny lud wszystko kupi"?

Jest natomiast problem z "za, a nawet przeciw" PAD, który wieczorem jest "za" potem przeciw albo jak powie prezes, a problem dotyczy WSZYSTKICH, niezależnie od wyznania, czy głupoty itp.

Kontrowersyjne słowa Andrzeja Dudy o szczepieniach. Fala komentarzy. "Naruszony został filar zdrowia publicznego"

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wybo(...)

Jedynie co można z tym zrobić, to przychylić się do tej oceny -

"Na to, co im dolega, szczepionki nie ma i nigdy nie będzie" - napisał Donald Tusk. -

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,2(...)

PS.

Dostałeś już przekaz nawet niepodprogowy lecz prosto do "ciemnego luda"skierowany o złym Trzaskowskim i PO oraz zbawcy PAD

Wybory 2020. "Wróci podział, bieda i afery". Poczta Polska rozprowadza ulotki, które straszą Rafałem Trzaskowskim

https://wiadomosci.wp.pl/wybory-2020-wroci-podzial(...)

reaktywator
na forum od listopada 2017
krosnianin_
08.07.2020 00:54

Przypomnijcie sobie proszę jak nieudolnie rządziło PO za czasów swojej kadencji, nie robili nic w kwestii programów społecznych i poprawy losu zwykłych ludzi. Jedyne co im wychodziło to afera goniązca kolejną afere, a osoby w nie zaangazowane znikały z TV co by nie psuć coraz bardziej nadszarpniętego wizerunku PO. Lizali tyłek Putinowi, który w nagrodę zaoferował nam największe stawki gazu w tej częsci Europy. Budka niestety sam nie wie o czym mówi, niejednokrotnie sam zaprzecza swoim poglądom, ale czego nie robi się aby pozyskac jeszcze jednego wyborcę.

Trzaskowski człowek wielkomiasteczkowy, o takich mieścinkach jak Krosno zapomni, że istnieją jak tylko (oby to nie nastąpiło) obejmie urząd prezydenta. Nie potafi zarządzac Warszawą, więc jak może ogarniać całą Polskę.

Z całą stanowczością i przekonaniem co do słuszności wyboru - stawiam swój krzyżyk przy Dudzie.

Panie Trzaskowski - to jest pan za adopcją dziecki przez pary homo.. czy nie, bo juz sie pogubiłem w obietnicach. A może dziś pan nie jest a jutro już pan będziesz. A może cały pana program prezydencki jest aktulany tylko w chwili gdy go pan wygłasza, a jutro juz będzie nieaktualny. Żenada....

krosnianin_
na forum od marca 2020
AG
07.07.2020 17:46

I kolejny artykuł w stylu "wczoraj w naszym mieście odbyło się ... ". NIE MAM DO WAS SŁÓW!!!!! Jak miałem tam być skoro nie wiedziałem o tym, że będzie??? A chciałem !!!!

JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI !!! Przestałem wierzyć, że moje opieprzanie was cokolwiek zmieni. Jestem rozczarowany i rozgoryczony. Nie dam wam dobrej reklamy w mieście.

AG
rogol
07.07.2020 17:22

TYaka glupota.Wiecej zlobkow,a to po to by matka nie dostala obiecanej emerytury za wychowanie dzieci.

Przeciesz zlobek i przedszkole je wychowalo.

rogol
Konto zablokowane
rogol
07.07.2020 17:17

Trzaskowski chce wam wybudowac dom wedlug swojej wizji a nie wedlug waszych potrzeb.

rogol
Konto zablokowane
piotrd290
07.07.2020 16:36

do wed,

napisałeś: ...ale gdyby emerytura nie była opodatkowana jak zapowiadał PiS to w kieszeni przeciętnie zostawałoby 4 300 zł... jak to policzyłeś, bo liczę na rózne sposoby i nijak nie wychodzi 4 300 zł :)

piotrd290
na forum od grudnia 2017
lechu
07.07.2020 15:16

No to pojechałeś ostro kolego foks9 :

"Polacy są jednym z najbardziej zapracowanych narodów Europy, wynika z raportu OECD. W tej statystyce wyprzedzają nas tylko Rosjanie i Grecy. Polacy w 2018 roku spędzili w pracy średnio 1792 godziny. Jest to o 58 godzin więcej niż średnia europejska wyliczona przez OECD. Nadal dużo brakuje nam jednak do najbardziej zapracowanych narodów świata. Tutaj przeważają Meksykanie, którzy na pracę poświęcają rocznie aż 2148 godzin. Na drugi miejscu w tym zestawieniu są mieszkańcy Kostaryki, którzy pracują aż 2121 godzin w roku. Na trzecim miejscu, jako ostatni kraj z wynikiem ponad 2000 godzin, uplasowała się Korea Południowa.

Interesujący jest również drugi koniec rankingu, czyli narody, które raczej się nie przepracowują. Najkrócej na świecie pracują nasi zachodni sąsiedzi. W Niemczech średni pracownik spędza na pracy tylko 1363 godziny rocznie, czyli aż o 429 godzin mniej od Polaków. Tuż za Niemcami są kraje skandynawskie - Dania i Norwegia. Tam pracuje się odpowiednio 1392 i 1416 godzin rocznie. "

Tak wiec dobry rozpęd i może tobie tez się poukłada - powodzenia.

lechu
na forum od kwietnia 2019
man71
07.07.2020 14:08

Dramat dla tego miasta, za to poparcie dla PO nic nie dostało i jak widać dalej nie dostanie. Brawo róbmy sobie to dalej..

man71
krasnal24
07.07.2020 11:35

Jak zwykle na tym skrajnie lewicowym portalu linki do ważnych materiałów informacyjnych są blokowane !

Proszę korzystać z wyszukiwarki, ale wstawiam świeże !

Polacy zapomnieli jak było w czasach rządów PO-PSL?

http://pressmania.pl/polacy-zapomnieli-jak-bylo-w-(...)

Przytoczę przykład za rządów PO-PSL :

– Polska umarza 1,2 miliarda złotych za transfer gazu w zamian Gazprom zmniejszy nam ceny o 1%. Ekonomiści juz wyliczyli, że ten 1 jest wart max 15 mln dolarów a my im umorzymy 1,2 miliarda zł. Winnych nie ma.

Świeża sprawa :

Gazprom przelał PGNiG 1,5 mld dolarów

https://www.money.pl/gospodarka/gazprom-przelal-pg(...)

Gerwazy

Komu bliżej do ruskich ?

krasnal24
Konto zablokowane
/6
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA